Ik wil
Image default
Bedrijven

Elektrische auto’s

Ben jij altijd op zoek naar een milieubewust leven en wil je jou auto gebruik daarbij ook veranderen. Maar is het te duur om een elektrische auto te kopen, dan kan je gebruik maken van leasen. Elektrische auto’s leasen is de manier om jou van a naar b te krijgen en is beter voor het milieu. Het zijn vaak de kleine dingen in het leven die de wereld een stukje beter maken. Minder uitstoot zijn we allemaal voor. Zodat wij, onze kinderen en onze kleinkinderen in een schonere wereld kunnen leven. En natuurlijk de generaties die daarop volgen.

De passende auto

Welke auto bij jou past is altijd de vraag. Wil je een kleine auto? Een grote, of een busje. Tegenwoordig zijn er al verschillende elektrische lease auto’s. Waardoor je niet vast zit aan een model en je kan kiezen bij wat past bij jou. Naast dat er keuze is en beter voor het milieu is het ook een statement naar jou vrienden, collega’s en potentiële klanten. Het laat zien dat jij voor een schonere wereld bent en niet bang bent om daarbij een steentje mee te dragen. En het mooiste hiervan is, is dat zo de bekendheid groter wordt bij mensen die twijfelen. Want jij kan vertellen hoe het nou is om in een elektrische auto te rijden.

Zakelijk

Zeker in de bedrijfswereld zijn leaseauto’s erg populair. Het zorgt ervoor dat jou klant weet welke standaard er wordt gehecht aan het bedrijf. Om in een oude, aan elkaar geplakte, auto aan te komen bij een klant is gewoon niet netjes. Voordat je de klant hebt ontmoet beginnende twijfels al toe te slaan bij de klant. Want als het personeel in gammele auto rijd wat zegt dat dan over het bedrijf zijn. Ook wat tegenwoordig is, is een laadpas zakelijk leasen. Hiermee kan je jouw werknemers de juiste uitstraling geven die past bij jouw bedrijf.

Keuze

Er zijn dus verschillende auto’s om te leasen. Dus denk je erover om een volkswagen leasen dan heb je zelf daar nog voldoende keus. Denk dan even aan wat jij nodig heb. Komen er kinderen in de wagen? Of is het een klusbusje, meer of minder ruimte. Bij het maken van de juiste keuze komen deze vragen dus omhoog. Wees dan eerlijk naar jezelf toe over de antwoorden. Denk nadat je je eigen vragen hebt beantwoord na over de keuzes die er zijn overgebleven. En welke voor jou het aantrekkelijkste is.

Gevolg

Dit geldt ook voor bedrijven. Ben je een klus bedrijf, die een busje nodig heeft of ben je een advocatenkantoor die een klassieke auto zoekt. Welke auto past nou bij de uitstraling die jij wilt geven. Een advocaat die naar een rechtzaak komt in een klusbusje is niet echt wat klanten willen zien. Vaak het gene wat klanten willen zien is onbewust. Maar een advocaat die uit een mooie Mercedes stapt, lijkt mij een betrouwbare advocaat, dan als hij uit een klus busje stapt. Het zijn de kleine dingen, die we vaak niet echt bust opmerken dat onze mening weergeeft.