Ik wil
Image default
Bedrijven

De economie

Tegenwoordig hoeft u helemaal de deur niet uit voor uw gipsplaatschroeven of hoekankers, u kunt ze zo in huis krijgen, als u maar geduld heeft. Met slechts een aantal klikken op de muis heeft u uw product vaak de volgende dag in huis. 

 

Dat was natuurlijk niet altijd zo. 

 

Niemand had vijftig jaar geleden de komst van het internet kunnen inbeelden, laat staan dat we onze boodschappen in huis konden halen zonder de deur te verlaten. Toen gingen we nog naar de supermarkt, de bouwmarkt, kledingwinkels, en kreeg u advies van de winkelier. 

 

Tegenwoordig is dat niet meer zo. De economie groeit en dat willen we graag zo houden. Daarom verzinnen we steeds creatievere manieren om onze producten te produceren, verpakken en te verkrijgen. De concurrentie komt dwars door het plafond heen en winkels moeten steeds harder vechten om hun klanten binnen te krijgen. Elke winkel zonder website is bijna ten dode opgeschreven. Economische groei is de topprioriteit in de wereld.

 

Jonge mensen mogen gaan knokken om hun banen. We hebben veel loon nodig om het leven te kunnen betalen en daarom zijn we te duur voor bedrijven. Ze nemen daarom goedkopere mensen aan. We moeten duizenden gaan betalen voor een hoge opleiding zodat we wel wat werk kunnen krijgen. 

 

Het is tijd om daar verandering in te brengen. De aarde gaat dood en in 50 jaar zal er geen economie meer zijn om te groeien. Misschien komt er een nieuwe bedrijfstak op de markt: schone lucht. Mensen zullen tientallen per week moeten betalen voor schone lucht. Leven wordt dan zo duur dat we het ons niet meer kunnen veroorloven. 

 

We moeten actie ondernemen. Het is tijd voor een schone planeet, schonere lucht en een betaalbaar bestaan.

 

Voor meer informatie : http://www.bnvtools.nl