Ik wil
Image default
Bedrijven

Betrouwbare dakdekker in Voorburg | Kewodak

Woont u in Voorburg of omgeving en bent u op zoek naar een professionele dakdekker? Dan is Kewodak het bedrijf dat u nodig heeft. Met ruim 30 jaar ervaring weten wij als geen ander hoe platte daken aangelegd, gerepareerd en onderhouden moeten worden. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende soorten duurzame daken en adviseren u graag over het soort dak waarmee u het meest kunt besparen. Daarnaast kunt u 24 uur per dag, zeven dagen per week de service van Kewodak inschakelen als u een daklekkage heeft. Voor een dakdekker Voorburg hoeft u niet langer te zoeken.

Daklekkage snel verhelpen

Ook voor een dakdekker Hoofddorp kunt u uiteraard terecht bij Kewodak. Als u erachter komt dat er een lekkage in uw dak zit, dan kunt u het beste zo snel mogelijk contact met ons opnemen, zodat wij de lekkage direct kunnen repareren. Hoe langer u blijft zitten met de lekkage, hoe groter de schade zal worden. Het kan uiteindelijk zelfs zo zijn dat er zeer dure reparaties nodig zijn, of zelfs vervanging van het dak. Dit wilt u natuurlijk het liefst voorkomen.

Oorzaak lekkage 

In veel gevallen wordt een daklekkage veroorzaakt door achterstallig onderhoud aan uw dak. Vooral platte daken vergen regelmatig onderhoud, omdat hier veel vuil en bladeren op blijven liggen. Deze verstoppen de dakgoten, waardoor regenwater op het dak blijft liggen. Het is dus in ieder geval belangrijk om het dak en de dakgoten schoon te houden. Daarnaast zullen af en toe kleine reparaties nodig zijn.

Onderhoudscontract 

U kunt kleine werkzaamheden aan uw dak zelf uitvoeren, maar u kunt ook de dakspecialisten van Kewodak inschakelen. Wij komen graag bij u langs voor een dakinspectie en u kunt bij ons een onderhoudscontract afsluiten voor regelmatig onderhoud van uw dak. Neem gerust contact met ons op, zodat wij u kunnen informeren over de mogelijkheden.

Voor meer informatie : http://www.kewodak.nl/

Gerelateerde artikelen

Een goed en deskundig lasbedrijf inschakelen

Webshop laten maken

Nu kun je Zorgeloos verhuizen