Ik wil
Image default
Banen en opleidingen

Verleg je grenzen met een opleiding als NLP practitioner

Waarvoor staat NLP? De afkorting betekent letterlijk Neuro Linguïstisch Programmeren en gaat vooral over de werking van het menselijke brein. Een opleiding als NLP practitioner betekent zoveel als het ontdekken van hoe je op basis van gedrag, communicatie en gevoel een bepaalde invloed op iemand kan uitoefenen. Je leert anderen hun gedrag en communicatie verbeteren door inzicht te krijgen in verschillende technieken die helpen bij het aansturen van mensen. Je begrijpt niet alleen beter hoe iemand functioneert en wat gevolgen kunnen zijn van bepaalde patronen, maar ook hoe jij hierin kan bijsturen om deze persoon beter te laten functioneren.

Hoe ziet een opleiding eruit?

De opleiding van NLP practitioner wordt verzorgd door de mensen van RaVisie. Op hun adres te Woudenberg geven ze een opleiding die zeven aaneengesloten dagen beslaat. De trainer, Bas Lichter, zal in deze dagen zoveel mogelijk technieken en theoretische inzichten bieden om een NLP practitioner te worden. Hoewel theorie een onderdeel van de opleiding is, hamert RaVisie toch op een zo praktisch mogelijk opleidingsverloop. Je leert de technieken namelijk het best door deze veel te oefenen. Na een succesvolle afloop van de opleiding ontvangen de deelnemers uiteraard een certificaat die voldoet aan de standaarden van de Society of Neuro Linguistic Programming.

Iedereen profiteert van deze unieke inzichten

Misschien weet je niet zeker of een opleiding als NLP practitioner nuttig voor jou kan zijn. Daar hoef je zeker niet over te twijfelen. Ongeacht je functie is deze opleiding de ideale manier om jouw persoonlijke ontwikkeling naar het volgende niveau te krijgen. De inzichten die je hier verwerft, zorgen ervoor dat je effectiever werkt en minder stress ervaart. Elke bedrijfstak of functieomschrijving zal daarom zeker baat hebben bij het aanleren van deze technieken. Twijfel daarom zeker niet om contact op te nemen met RaVisie om je in te schrijven voor deze unieke opleiding of om nog enkele vragen te stellen als je nog niet helemaal zeker bent.

https://ravisie.nl/