Ik wil
Image default
Aanbiedingen

Waarom cafeïnevrije koffie drinken

Wat heeft het voor zin om cafeïnevrije koffie te drinken? Mensen drinken cafeïnevrij om verschillende redenen, waaronder het vermijden van cafeïne om gezondheidsredenen, het vermijden van kriebels. Decaf biedt een geweldig alternatief voor diegenen die genieten van de robuuste en unieke smaak van koffie zonder cafeïne te willen.

  1. Cafeïne heeft geen smaak en draagt ​​niet bij aan de heerlijkheid van de koffie! Ja je leest het goed. Bom ik weet het. Dit is een van mijn beste reacties voor mensen die het me moeilijk maken om cafeïnevrij te drinken. Meestal zeggen mensen na het zien van mijn decaf-koffiezakje: “Je houdt niet echt van koffie, hè?!” Nou, dat is een dom idee als je het mij vraagt! Ik heb ontdekt dat cafeïnevrije drinkers de meest gepassioneerde koffieliefhebbers zijn, omdat ze het behandelen als een goede wijn in plaats van als goedkoop bier. Ze drinken het uit liefde voor koffie, niet voor de cafeïne-high!
  2. De meeste mensen merken het niet als je de gewone koffie toch uitschakelt . Dit is een andere favoriet van het personeel die ik graag aan mensen vertel. “Oh, ik heb de koffie twee maanden geleden vervangen door cafeïnevrij, je hebt het niet gemerkt?!” Oké, dat deed ik niet echt, maar het is leuk om de blik op hun gezicht te zien. Ik serveer echter alleen cafeïnevrij op feestjes en niemand heeft het ooit kunnen vertellen. Meestal kopen de mensen die me vertellen dat ze het kunnen zien, ook de goedkoopste koffie en zeggen dat het redelijk goed is. Serieus in massa geproduceerde koffie van het supermarktmerk is best goed? En ze lachen om mijn biologische, microgebrande Indian Monsoon cafeïnevrije koffie.
  3. Je hebt een hoge bloeddruk en kan cafeïne niet aan om het nog meer op te krikken. Gelukkig heb ik geen hoge bloeddruk, maar als je dat wel had, zou je cafeïne misschien helemaal willen vermijden. Wat is er zo erg aan hoge bloeddruk? 
  4. Cafeïne kan aanvoelen als een kater . Ja, we zijn er allemaal geweest. De cafeïnekater van veel te veel drinken de dag ervoor. 
  5. Het heeft ongeveer 97% minder cafeïne dan normaal. Vrij duidelijk, maar niet iedereen kan de effecten van cafeïne op ons lichaam verdragen. Uit persoonlijke ervaring, als ik vroeg op de dag te veel cafeïne drink tegen de tijd dat het avondeten komt, voel ik me angstig, beverig en moet ik diep ademhalen. Veel mensen hebben soortgelijke ervaringen gedeeld. Interessant is dat cafeïne er ongeveer 5 uur over doet om uit je systeem te worden verwijderd. Het laatste kopje koffie dat je drinkt, kan een goede indicatie zijn wanneer je de kriebels of dat angstige gevoel kunt verwachten. Ik probeer na ongeveer 10 uur ’s ochtends geen cafeïne meer te drinken, omdat ik merkte dat mijn angst piekte toen ik thuiskwam van mijn werk. Dat is moeilijk als je kleine kinderen hebt die aandacht willen en willen spelen!
  6. Hartkloppingen en snelle hartslag zijn de reden dat mijn vrouw en schoonmoeder geen gewone koffie meer drinken. Mijn vrouw had het gevoel dat ze op een dag een hartaanval kreeg nadat ze te veel koffie had gedronken. Dat maakt een kopje koffie nooit leuk! Dit is een verrassend vaak voorkomende bijwerking die sommige mensen bewust accepteren.  
  7. Alleen omdat het cafeïne bevat, wil nog niet zeggen dat het goede koffie is . Ik kan het aantal keren niet tellen dat mensen aannemen dat ze betere koffie drinken dan ik omdat het cafeïne bevat. Nogmaals, de meesten vertelden me dat ze het in de uitverkoop hadden en dat ze zich slecht voelen dat ik die vreselijke cafeïnevrij drink.
https://koffiemachine.org/cafeinevrije-koffie/