Ik wil
Image default
Aanbiedingen

Een stretchtent huren voor uw feest of evenement?

Geeft u binnenkort een feest of evenement en wilt u uw gasten graag ontvangen in een stijlvolle setting? Dan is het huren van een stretchtent een goed idee. Een stretchtent is een flexibele tent die enorm veelzijdig is. U kunt het stretchdoek over een zelf te kiezen aantal palen heen trekken en vervolgens kunt u deze tent op veel verschillende plekken neerzetten, met eindeloze variaties tot gevolg. Een partij die wij aanbevelen voor het huren van een stretchtent is Lumineux. Bij deze partij kunt u kiezen uit stretchtenten in verschillende maten. In het assortiment van Luminieux vindt u ongetwijfeld een tent die past bij uw wensen. Deze wordt vervolgens door de partij zelf op locatie geplaatst en wanneer uw evenement afgelopen is, wordt deze ook weer voor u afgebroken.

Stretchtent huren in verschillende maten

Ieder feest is uniek en vraagt om een stretchtent met andere afmetingen. De tenten, ook wel bekend als bedoeïnententen, komen oorspronkelijk uit de Arabische woestijn. Hier werden zij door nomaden gebruikt als beschutting tegen extreme weersomstandigheden. De stretchtenten zijn dus bestand tegen alle weersomstandigheden. De tenten luisteren tegenwoordig ook naar de wensen op gebied van de afmetingen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Lumineux verhuurt stretchtenten in vier verschillende maten, namelijk 10×5 meter, 7×7 meter, 10×10 meter en 10×15 meter. Daarnaast zijn de stretchtenten te huur in verschillende kleuren. Zo kun je kiezen voor een natuurlijke zand kleur, maar ook een zwarte stretchtent met een witte binnenkant. De kleinste stretchtent van deze partij heeft een oppervlakte van 26 vierkante meter en biedt plaats aan 25 personen. De grootst stretchtent die je bij Lumineux kunt huren heeft een oppervlakte van 62 vierkante meter en is ideaal voor feesten of evenementen met 44 tot 75 gasten.

Meer weten over stretchtent huren bij Lumineux?

Bent u benieuwd naar de andere mogelijkheden die de stretchtenten van Lumineux bieden? Of wilt u meer weten over verschillende tenten? Dan kunt u gerust contact opnemen met de klantenservice van deze partij. Zij weten alles over tent voor evenementen en helpen u graag verder.

https://www.lumineux.nl/