Ik wil
Image default
Zakelijke dienstverlening

Bent u voor objectbeveiliging op zoek naar een beveiliger die bij uw bedrijf past?

Objectbeveiliging vindt in veel gevallen buiten kantoortijden plaats, maar kan ook binnen kantoortijden plaatsvinden. Vooral in deze laatste situatie is het fijn als een beveiliger past binnen uw bedrijf. Als u en uw medewerkers een praatje met hem kunnen maken en als hij begrijpt hoe het in uw bedrijf werkt. Daarom is het zeker de moeite waard om een beveiligingsbedrijf te zoeken dat niet zomaar een willekeurige beveiliger in uw pand plaatst. U wilt een bedrijf dat de tijd neemt om u en uw wensen te leren kennen, zodat ze hier perfect op kunnen inspelen. Zo’n bedrijf is Safety Guard, een beveiligingsbedrijf uit Lelystad. Al sinds 1998 maken zij de beste combinaties en hebben ze veel bedrijven verblijd met een optimale objectbeveiliging.

Naar welke beveiliging bent u op zoek?

Het bepalen van het soort beveiliging dat u nodig heeft kan soms lastig zijn. Heeft u 24 uur per dag objectbeveiliging nodig of is dit vooral tijdens bepaalde tijden gewenst? Een beveiligingsbedrijf kan met u meedenken en heeft natuurlijk veel ervaring. Daardoor kunnen ze u helpen met een optimale oplossing voor uw bedrijf. Zo kan een beveiliger ook extra werkzaamheden uitvoeren in de periode dat hij of zij uw pand beveiligt. Denk hierbij aan schoonmaakwerkzaamheden of werk achter de receptie.

Verschillende soorten beveiliging voor een optimaal resultaat

Bij Safety Guard kunt u naast objectbeveiliging terecht voor verschillende andere soorten beveiliging. Heeft u bijvoorbeeld beveiliging nodig voor een evenement dat u organiseert? Ook hiervoor bent u aan het juiste adres bij het beveiligingsbedrijf uit Lelystad. Daarnaast verzorgen zij bewaking van bouwterreinen, rijden ze surveillancediensten en komen ze af op alarmmeldingen. U vindt dus een totaalpakket aan beveiligingsdiensten bij Safety Guard. Daarnaast zijn zij door hun lange ervaring een bekende speler op de markt en weten ze precies waar ze op moeten letten. Voor een beveiliging van hoge kwaliteit kunt u daarom vertrouwen op Safety Guard.

https://safetyguard.nl/