Ik wil
Image default
Zorg

Dit kun je doen wanneer je je wilt verdiepen in energetisch werk

Energetisch werk is een heel breed begrip en er zijn dus vele manieren van werken met energie. De reden dat mensen graag energetisch werk doen kunnen ook heel erg verschillen. Sommige mensen zijn vooral geïnteresseerd in hun eigen energieveld helen, andere zijn meer geïnteresseerd in het werk van een energetisch therapeut en willen daarmee dus anderen helpen. Welke motivatie je ook hebt, wanneer je met de universele energie werkt weet je dat het een heel breed terrein is. Er zijn therapieën gebaseerd op chakra’s en energielijnen in het lichaam, maar ook Reiki en magnetiseren zijn vormen van energetisch werk. Wanneer je energetisch therapeut bent, werk je met verschillende vormen van energetisch werk. Zo kun je voor elke cliënt de juiste werkvorm ‘kiezen’. Ook daarom is dit zo’n mooi beroep.

De verdieping opzoeken

Wanneer je de basis hebt gelegd in energetisch werk, kun je je gaan verdiepen in verschillende specialisaties. Heel leer je op een nog dieper niveau te werken aan het ontvangen, benutten en doorgeven van universele energie. Dit betekent dat je bij mensen op een heel diep, vaak onbewust niveau kunt gaan ontdekken waar zich blokkades bevinden. Deze energetische blokkades kunnen de oorzaak zijn van leiden. Dit leiden kan zowel fysiek, psychisch, emotioneel, energetisch als spiritueel zijn. In al deze lagen kun je werken als je je echt verdiept in energetisch werk en jarenlang ervaring op doet. Zo kun je mensen op weg helpen om uiteindelijk verbetering te bewerkstelligen in welk vlak zij dan ook verbetering wensen. Maar of je nu een eerste kennismakingscursus doet of een specialisatie in energetisch werkt zoekt, zorg dat je de opleiding doet bij een betrouwbaar instituut zoals Zoma-opleidingen.nl.

Een goed begin is het halve werk

Wanneer je hebt besloten om je te gaan verdiepen, wil je natuurlijk wel dat dit op de juiste manier gebeurd. Daarom is het belangrijk dat je een opleiding gaat volgen die bij jou past. Maar het is vooral ook belangrijk dat je kiest voor een instituut dat jarenlange ervaring heeft, en docenten in huis heeft met de kennis en kunde die jij nodig hebt om zelf een zo goed mogelijke therapeut te worden. Je wilt natuurlijk waar voor je geld, en je wilt dat je altijd terug kan grijpen naar je opleiding voor kennis, opfrissing en verdere verdieping. Wees daarom kieskeurig wanneer het om een opleiding gaat. Succes met verdiepen!