Ik wil
Image default
Zakelijke dienstverlening

Uw partner voor advies over bouwkostenmanagement, stichtingskosten en meer

Bent u op zoek naar een partner die u professioneel advies geeft over stichtingskosten, bouwkostenmanagement en exploitatiekosten voor vastgoed? Dan is het altijd goed om te gaan voor een adviesbedrijf waarbij u zich goed voelt. Het gaat ten slotte over een uitgebreid advies waarop u veel andere keuzes zult baseren. Kies daarom voor een betrouwbare partij met veel ervaring en kennis in over bouw en vastgoed. DCC Consulting is zo’n bedrijf. Dankzij meer dan 25 jaar ervaring bent u verzekerd van een deskundige blik die u adviseert over de kosten voor uw vastgoed. Of u nu te maken heeft met nieuwbouw, renovatie, herbestemming, beheer of sloop: deze professionals zijn overal in thuis.

Wat gaat mijn project en het onderhoud hiervan kosten?

Bij de aanvang van een project is het prettig om op voorhand een kostenplaatje te schetsen. Met een advies over de stichtingskosten komt u niet voor verrassingen te staan en weet u zeker dat u niets over het hoofd ziet. Ook tijdens het project zult u te maken krijgen met diverse kostenposten. Laat u daarom door deze professionele partij adviseren over de exploitatiekosten van uw vastgoed. Onder de exploitatiekosten vallen onder andere vaste lasten zoals belasting en afschrijvingen, maar ook verzekeringen en rente. Wanneer u de ondersteuning inschakelt van DDC Consulting, bent u verzekerd van een professionele en transparante aanpak.

Met een deskundig advies kunt u gelijk aan de slag

Wanneer u een deskundig advies over stichtingskosten, bouwkostenmanagement en exploitatiekosten voor vastgoed ontvangt van DDC Consulting, kunt u gelijk aan de slag met andere belangrijke zaken. De deskundige medewerkers lichten de mogelijkheden graag toe in een persoonlijk adviesgesprek. Alle dienstverlening staat in teken van de kernwaarden van dit bedrijf: duurzaamheid, samenwerking, integriteit en klantgerichtheid. Met deze kernwaarden in het achterhoofd zoeken de professionele medewerkers altijd naar de beste oplossing en het beste advies voor uw vastgoedproject.