Ik wil
Image default
Zakelijke dienstverlening

Training ondernemingsraad volgen?

 

Het is in zeer veel bedrijven een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering. Het hebben van een goed functionerende OR, oftewel ondernemingsraad, kan veel voordelen bieden. Om er voor te zorgen dat deze raad die het personeel representeert goed is onderlegd in de benodigde vaardigheden bieden wij een training ondernemingsraad aan. Het volgen van een training ondernemingsraad kan toegespitst worden op verschillende onderdelen en functies die in het tijdens het uitoefenen van de functie langskomen. Door vaardigheden te trainen weet u zeker dat u als OR-lid serieus mee kan praten over beslissingen en indruk kan maken tijdens vergaderingen.

Training ondernemingsraad voor verschillende competenties

Wij snappen als geen ander dat er veel verschillende competenties nodig zijn voor leden van een OR. Daarom hebben wij een zeer divers aanbod naast de basis training ondernemingsraad. Zo kunt u kiezen welke aspecten van uw functie u wilt verbeteren en weet u zeker dat u er in tijdens het vervullen van u functie gebruik van kan maken. Naast de normale training ondernemingsraad bieden wij ook de volgende cursussen aan:

–          Effectief vergaderen

–          Vergaderen en onderhandelen

–          Communicatie met de achterban

–          Timemanagement

Zoals u hierboven heeft kunnen lezen zijn er veel verschillende aspecten waar wij ons op richten. U kunt zelf gemakkelijk kiezen wat op u van toepassing is en waar u zich in wilt verbeteren.

 

Vaardigheidstrainingen op het hoogste niveau

Omdat wij de trainingen, zoals bijvoorbeeld de training ondernemingsraad, al jarenlang aanbieden zijn onze docenten zeer goed onderlegd in alle ins en outs die er bij komen kijken. Het is niet voor niks dat wij zijn gekozen tot beste opleider van Nederland in 2015. Het is bovendien zeer handig dat wij niet slechts in een klein gebied opereren, maar door heel Nederland op locatie onze diensten aanbieden. Bij ons vind u de cursus die bij u past.

 

Voor meer informatie : https://www.academy4-or.nl/or-trainingen/