Ik wil
Image default
Zakelijk

Op zoek naar een vacature voor verpleegkundige?

Wie wil er nog werken in de zorg? Dat wordt toch slecht betaald en de werkdruk is toch heel hoog? Gelukkig zijn er nog mensen die wel in de zorg willen werken. Werken in de zorg geeft namelijk veel voldoening. Je kunt direct iets voor mensen betekenen en het werk is divers. Ben je op zoek naar een vacature? Er zijn verschillende mogelijkheden. Kies een werkgever die bij je past.

 

Welke werkgever past bij jou?

Werken in de zorg doe je niet alleen, maar samen met collega’s, dat maakt het werk ook zo leuk. Het is daarom belangrijk dat je een plek vindt waar jij past en de sfeer voor jou goed aanvoelt. Werk je graag in een woonzorgcentrum of in de thuiszorg? Een grotere organisatie heeft meer mogelijkheden om op verschillende werkterreinen ervaring op te doen.

Wil je in de toekomst verder leren? Zoek een werkgever waar je je als verpleegkundige nog verder kunt specialiseren. Ook wil je je snel thuis voelen in een organisatie. Het helpt als daar aandacht aan wordt besteed door bijvoorbeeld een praktijkbuddy.

Bekijk openstaande vacatures op de website: www.werkenbij.driegasthuizengroep.nl.

 

Meer kansen dan alleen vacature verpleegkundige

Ook als je niet op zoek bent naar een vacature verpleegkundige, maar wel een carrière in de zorg ambieert, zijn er voldoende mogelijkheden. Heb je de opleiding tot verzorgende IG gedaan, maar wil je meer? Op verschillende plekken is het mogelijk om in de praktijk verder te leren. Opleidingsplaatsen in woonzorgcentra of bij de thuiszorg bieden je de mogelijkheid om werkervaring op te doen en tegelijk verder te leren voor verpleegkundige.

Naast je studie word je in de praktijk goed begeleid en wie weet, kan jij dan ook in de toekomst solliciteren op een vacature voor verpleegkundige.