Ik wil
Image default
Woningen

Samen oud worden in dit verzorgingshuis in Groningen

Wanneer u of uw partner meer zorg nodig heeft, is een verzorgingshuis vaak de enige optie. U wilt natuurlijk wel samen met uw partner leven en niet gescheiden zijn. Het mooiste is als u samen met uw zorgbehoevende partner samen oud kunt worden. Bij De Leyhoeve in Groningen is dit mogelijk. De Leyhoeve is een verzorgingshuis in Groningen met speciale zorgsuites. Waar het bij andere verzorgingstehuizen niet altijd mogelijk is om samen te wonen wanneer u of uw partner verzorging nodig heeft, doen ze er in dit verzorgingshuis in Groningen alles aan om dit mogelijk te maken. Hier heeft dit verzorgingshuis meerdere suites voor aangepast. Naast dat u hier de mogelijkheid heeft om samen oud te worden, staat hun zorgpersoneel altijd voor u en uw partner klaar.

Maak plezier en geniet van het leven

Bij een verzorgingshuis denken veel mensen aan ouderen die geen plezier maken. Niets is minder waar! Dit verzorgingshuis is gelegen in een leuke buurt met mooie tuinen waar genoeg te beleven is. Zo kunt u bij dit verzorgingshuis in Groningen heerlijk eten in hun brasserie. Ze hebben een uitgebreide kaart waar u uit kunt kiezen. Kies uit vis, vlees, soep, salades, dessert of nog veel meer. Ieder seizoen zijn er seizoensgebonden gerechten bij deze brasserie in Groningen. Zwem dagelijks een aantal baantjes in het zwembad of verwen uzelf in de schoonheidssalon. Ook kunt u bij dit verzorgingshuis gezellig met andere bewoners een bakje koffie drinken in de brasserie of de koffiehoek. U hoeft zich niet te vervelen en kunt genieten van het leven.

Ga langs voor een rondleiding en bekijk of het iets voor u is

Als u op zoek bent naar een mooi verzorgingshuis voor u en uw partner of voor uw ouders, dan is verzorgingshuis De Leyhoeve in Groningen en uitstekende optie. Neem eens een rondleiding om te zien om dit verzorgingshuis een goede match is en ontdek wat dit tehuis en brasserie in Groningen u te bieden heeft.