Ik wil
Image default
Woning en Tuin

Shop kleine accessoires en grote meubels gemakkelijk op deens.nl

Kleine spulletjes (denk aan een doing Goods deurknop of een heerlijke roomspray van The Gift Label) en grote meubels (bijvoorbeeld een House Doctor eettafel en een WOOOD bankstel) shop je natuurlijk op deens.nl!

We zoomen in dit artikel in op lampen en muurdecoratie.

Fatboy lampen levert online woonwinkel Deens in allerlei soorten en maten. Een op dit moment erg populair model is de Big Lebow booglamp. De lamp heeft als afmetingen: 186,4 bij 64,2 bij 234,2 cm. Het is een staande lamp met vier verstelbare aluminium kapjes voorzien van een E27 fitting en een dimfunctie. Je kunt de Big Lebow eigenlijk overal neerzetten: naast de zitbank, over de eettafel, bij je bureau et cetera. Er zijn drie kleuren om uit te kiezen: lichtgrijs, banaangeel en antraciet. Als je twee Big Lebow’s koopt, kun je ze aan elkaar koppelen zodat er een complete boog ontstaat. Leuke tip toch?

Met behang kun je iedere kamer in huis een eigen sfeer geven. Top behangmerken die Deens vertegenwoordigt zijn KEK Amsterdam, Creative Lab Amsterdam en ferm LIVING. Een andere manier om ambiance te creëren, is een wandkleed kopen. Of meerdere natuurlijk! Deens heeft eindeloos veel muurkleden in de aanbieding van labels als Bloomingville, Madam Stolz, Urban Cotton Amsterdam en HKliving. Ons oog viel zojuist op het kleed met de naam vrouw portrait by Sella Molenaar. Een intrigerende afbeelding. Een kant van het gezicht van de dame op het schilderij is weggeveegd. Dit roept vragen op. Wat is er gebeurd met de vrouw? Wat wil de kunstenares hiermee zeggen? Gaat het misschien over de perfectie van de imperfectie? Op deens.nl lezen we over Sella: “ (…) Gedreven door haar passie om de schoonheid van vrouwelijkheid en de reis naar haar ontdekking te vieren, geeft Sella’s kunst leven aan een ‘gecontroleerde impulsiviteit’ waarin een harmonieuze spanning tussen controle en techniek wordt afgewogen tegen minimalisme en artistieke vrijheid. Altijd op zoek naar schoonheid in de imperfecties; het zijn vaak de ongecontroleerde lijnen, kleine foutjes en toevallige toevoegingen die haar tekeningen doen opvallen. (…) “

https://www.deens.nl/nl/