Ik wil
Image default
Woning en Tuin

Het vernieuwen van mijn kantoor

Afgelopen maand kon ik eindelijk beginnen met het verhuizen naar mijn nieuwe pand. Ik heb al jarenlang een eigen bedrijf en door de groei en het aantal nieuwe werknemers werd het tijd om te verhuizen naar een groter pand. In mijn huidige pand kan ik geen bureau meer kwijt en is er te weinig ruimte voor alle werknemers. Na een lange zoektocht en overleg heb ik dan eindelijk een pand kunnen vinden die perfect past bij mijn bedrijf. Het ligt net naast mijn oude pand en dus verandert er met het reizen voor mijn werknemers niks. Ook wou ik graag langs een drukke straat zitten zodat we ook wat reclame kunnen maken en mensen ons pand makkelijk kunnen vinden en bereiken. Toch moest er nog veel gebeuren aan het nieuwe pand. Zoals de vloer die we moesten vervangen. En ander onderhoud zoals schilderwerk en ook de nieuwe inrichting die geregeld moest worden.

Nieuwe vloer in kantoorpand

Omdat er in het pand een zeer oude vloer lag die niet geluidsdicht was en volledig vlak meer liep hebben we deze eruit gehaald. Hiervoor gingen we opzoek naar een nieuwe vloer. Hierbij heeft Krabbe Stoffering ons geholpen. Wel moesten we een keuze maken in welke vloer wij wouden gaan plaatsen. Uiteindelijk kozen we voor een PVC-vloer. Deze vloer past perfect in ons kantoor. Een PVC-vloer bezit een hoge kras- en stijlvastheid, zijn uitermate geschikt voor vloerverwarming en de mogelijkheden zijn eindeloos. Een PVC-vloer is bijzonder geluidsarm en ook dat is natuurlijk perfect voor op kantoor. Uiteindelijk heeft Krabbe Stoffering erg snel en vakkundig deze PVC-vloeren bij ons nieuwe pand gelegd.

Repareren van de ramen

Toen wij net begonnen met de verbouwing merkten wij op dat er condens tussen het dubbele glas zat. Condens tussen dubbel glas is iets wat gerepareerd moet worden en hiervoor konden we terecht bij Condensys. Condensys repareert lek en blindgeslagen isolatieglas. Vocht, condens, blauwe of witte waas in uw isolatieglas of dubbelglas? Condensys repareert, zonder glasvervanging! Ook bij ons hebben ze het dubbel glas lek gerepareerd.