Ik wil
Image default
Woning en Tuin

Een tv meubel industrieel zwart: de charme én voordelen ervan

Ben je op zoek naar een ware eyecatcher voor je woonkamer, dan is een tv meubel industrieel zwart een goede keuze. Dergelijke meubelstukken worden van een poedercoating voorzien. Vooral dat laatste zorgt voor een bijzondere uitstraling. Bij meubelspeciaalzaak Eigentyds vind je een ruim assortiment aan dit soort televisiemeubels. Je rekent er op een goede prijs-kwaliteitverhouding en meubels met een uniek karakter die je niet zomaar elders vindt. 

 

Een tv meubel industrieel zwart wordt gemaakt van metaal

Net zoals vrijwel alle andere meubelstukken die tot de industriële stijl behoren, is ook een tv-meubel dat je bij bovengenoemde speciaalzaak aanschaft van metaal vervaardigd. Oud metaal welteverstaan, zodat je tegelijkertijd je ecologische voetafdruk beperkt kunt houden. De zwarte kleur verkrijgt het door de poedercoating. Metaal komt ook in andere items, zoals dressoirs en eettafels terug. Daar wordt het vaak gecombineerd met hout. Sterk mangohout laat zich hier prima voor lenen. 

 

Redenen om voor matzwart te kiezen

Waar zwart al opvalt, geeft het matte element nog een extra bijzonder effect. Wie jouw woonkamer binnenstapt, zal zijn aandacht meteen gericht weten naar het industriële, zwarte tv meubel. De kracht van de matte kleur komt door de minimale lichtreflectie. De matte finish zorgt er tevens voor dat de kleur niet hard overkomt, maar juist iets wegheeft van kwetsbaar porselein. En nog een pluspunt dat we zeker niet over het hoofd mogen zien: vette vingers zijn lang niet zo zichtbaar als op glanzende zwarte oppervlakken. Een hoop schoonmaakwerk blijft je zo bespaard!

 

Televisiemeubels op wielen

Ben je op zoek naar een tv meubel industrieel zwart die maximaal opvalt? Met een televisiemeubel op grote wielen, dat je bij de eerder genoemde meubelspeciaalzaak kunt vinden, haal je een ware eyecatcher in huis. Dit meubelstuk is trendy en heeft tegelijkertijd een heel authentieke uitstraling. Dat maakt het ook prima te combineren met een klassieke woonkamer. Je haalt zo zeker iets in huis wat je in maar weinig andere huishoudens tegenkomt. 

 

Het intieme karakter van zwart

Een tv meubel industrieel zwart geeft net als andere zwarte meubelstukken een sfeer van rust. Dit komt door de basic uitstraling ervan. Bovendien creëer je met donkere tinten ook een heel intieme sfeer in je woning. In tegenstelling tot wat men vaak denkt, kun je het met deze tint heel knus maken. Tegelijkertijd ademt zwart ook een gevoel van luxe. Door een tv meubel industrieel zwart te combineren met andere zwarte elementen, creëer je een gevoel van eenheid en balans. 

 

Een verantwoorde keuze

Wist je tot slot dat de keuze voor een tv meubel industrieel zwart ook een heel verantwoorde keuze is? Metaal is namelijk een duurzaam materiaal. Het gaat lang mee en kan, wanneer je eenmaal aan verandering toe bent, gerecycled worden. Het recyclen van metaal kan tot wel honderd keer minder energie kosten dan de productie van nieuw metaal. Van metalen meubilair heb je jarenlang plezier en uitgekeken zul je, dankzij de vele mogelijkheden, niet snel raken. 

 

Bestel al jouw industriële meubels online bij ons.