Ik wil
Image default
Woning en Tuin

Een ovalen tafel staat ook thuis perfect

De meeste tafels zijn vierkant of rechthoekig. Ook ronde tafels zijn in het interieur geen ongewoon gezicht. Maar ovalen tafels, die zie je maar zelden bij iemand thuis.

In het bedrijfsleven zie je ze wel veel. In menig spreekkamer of vergaderruimte neemt de ovale vergadertafel een centrale plek in. De belangrijkste reden is dat een ovale tafel plek biedt aan meer personen en dat je met iedereen oogcontact kunt maken. Daardoor kun je effectiever met elkaar communiceren.

Hetzelfde voordeel heb je ook wanneer je voor thuis een ovale tafel uitzoekt. Je hebt meer contact met je gezinsleden, waardoor je leukere en betere gesprekken kunt voeren. Maar een ovale tafel thuis heeft nog veel meer pluspunten.

Een ovale tafel is gezelliger

Bij een vergadering is “gezellig” niet meteen het eerste woord dat bij je opkomt. Het zakelijke voordeel van de ovale vergadertafel werkt echter ook thuis door. In de eet- of woonkamer wordt met een ovale tafel een stuk gezelliger. Er is geen ruzie over wie er aan “het hoofd” mag zitten en je kijkt elkaar makkelijker aan. Bovendien is deze vorm tafel perfect om spelletjes te spelen.

De opvallende vorm maakt van je tafel een eye catcher

Het gemiddelde Nederlandse interieur kenmerkt zich door rechte lijnen en hoeken. Het maakt niet uit wat je woonstijl is. Van landelijk, tot Scandinavisch design, die rechte lijnen zie je overal terug. Daardoor valt een ovale tafel extra op. Het wordt echt het middelpunt van je ruimte. Als je dan kiest voor een mooie ambachtelijke tafel van robuust eikenhout, krijgt je kamer meteen meer cachet.

Met een ovale tafel onderscheid je jezelf

Bijna niemand heeft nog een ovale tafel in huis. Dat maakt van jouw ovale tafel meteen een statement. Met dit degelijke meubelstuk onderstreep je jouw eigen individualiteit.

Meer ruimte, maar oogt kleiner

Het is natuurlijk niet meer dan gezichtsbedrog, maar een ovale tafel oogt stukken compacter dan een vergelijkbare rechthoekige tafel. Je houdt ruimte in de kamer over, waardoor je ineens een stuk ruimer lijkt te wonen!

Kies voor kwaliteit

Wanneer je een nieuwe tafel nodig hebt is een ovale tafel in veel gevallen een goede keuze. Bij tafels99.nl raden we je echter aan om geen genoegen te nemen met een “goede keuze”. Ga voor de perfecte tafel! Een prachtige tafel van robuust eikenhout, die helemaal aan jouw wensen voldoet. Geen standaardmodel (hoewel we ook uit voorraad leveren), maar een tafel die helemaal op maat gemaakt is. Afmetingen, onderstel, kleuren en afwerking, je bepaalt het bij Tafels99 helemaal zelf.

Je wilt een tafel waar je blij van wordt, dus kies je voor www.tafels99.nl.

Gerelateerde artikelen

Tips bij het kopen van een huis

Rolluiken tegen inbraak

Goedkoop én kwalitatief isolatiemateriaal aanschaffen? Maak kennis met deze aanbieder