Ik wil
Image default
Winkelen

De beste OLED-TV Kopen

De beste OLED-tv’s van augustus 2019

OLED TV’s bieden de beste beeldkwaliteit op dit moment, maar zijn niet allemaal gelijk. Om u te helpen uw keuze te maken tussen deze top-of-the-range apparaten, hier is onze rangschikking van de beste modellen van het moment.

Onze ranking verandert deze maand niet, hoewel we onlangs de Sony AG8 hebben getest. Zolang zijn kleine broertje de AF8, die betaalbaarder is, beschikbaar is voor de verkoop, zullen wij u blijven adviseren omdat de nieuwe functies van de AG8 het prijsverschil in onze ogen niet rechtvaardigen.

Philips 55OLED803

Met zijn weelderige beeldkwaliteit en dynamische Ambilight-verlichting heeft de Philips 55OLED803 zijn plaats bij de elite verdiend. De Oled-plak is hier natuurlijk verantwoordelijk voor, maar de tweede generatie P5-processor sublimeert het beeld met een uitstekend vloeibaarheidsmanagement, hoge schaalvergroting en nieuwe technologie om het dynamische bereik van niet-HDR-bronnen effectief uit te breiden. Bovendien is dit Oled-scherm op Android TV helderder dan veel van zijn concurrenten. We betreuren het alleen dat het geluid niet op het niveau van de rest is, en op het niveau van andere modellen zoals die van Sony, vooral omdat het onmogelijk is om er een geluidsbalk onder te plaatsen vanwege de te korte voeten…. Dit gezegd zijnde, blijft de Philips 55OLED803 een juweel van technologie en een mooie demonstratie van meesterschap van de fabrikant.

LG 55C9

Jaar na jaar heeft LG haar OLED-tv’s geperfectioneerd. De uitstekende C9 brengt geen revolutie in het assortiment, nu volwassen genoeg, maar brengt subtiele evoluties zoals de integratie van de Alexa voice assistant in aanvulling op de Google Assistant, de ondersteuning van Apple AirPlay 2 en in het bijzonder de HDMI 2.1. De C9 is een van de meest geavanceerde en geavanceerde technologie voor de ontwikkeling van de Alexa voice assistant. Dankzij deze nieuwe generatie verbindingstechnologie kan de TV 4K met 120 beelden per seconde beheren, ondersteunt eARC om een audiostream in originele kwaliteit te verzenden, evenals de variabele verversingsfrequentie en de automatische spelmodus, twee functies die zeer nuttig zijn voor spelers. Bovendien, de C9 is zeer goed in videospelletjes met een latency gemeten op 13,3 ms, de laagste op de markt. Dit alles geeft ons een subliem beeld in een omgeving die altijd even mooi en elegant is als altijd. Alleen de geluidskwaliteit is iets lager in dit tv-toestel, dat momenteel de beste beeldkwaliteit vertegenwoordigt. Aarzel niet als u het zich kunt veroorloven.

 

Lees meer op: https://tevredenconsument.nl/

Voor meer informatie : https://tevredenconsument.nl/elektronica/de-beste-oled-tv/