Ik wil
Image default
Vervoer en transport

Touringcar huren kosten

Om achter de touringcar huren kosten te komen, ben ik een aantal touringbedrijven gaan vergelijken. En daar vertel ik graag wat meer over! Want het uiteindelijke touringcarbedrijf waar wij voor hebben gekozen, bevelen wij echt van harte aan.

Touringcar huren

De reden dat wij een touringcar huren is omdat we voor een bedrijfsuitje graag iets spectaculairs willen gaan doen. En daar hoort natuurlijk ook vervoer bij, aangezien het buitenshuis is! Daarom zijn wij op zoek naar een touringcarbedrijf waar wij een luxe touringcar kunnen huren. Maar uiteraard proberen we de kosten zo laag mogelijk te houden. Daarom zijn we gaan vergelijken. En uiteindelijk kwam daar Noot Personenvervoer als een van de beste uit naar boven. Niet de allergoedkoopste. Maar het leek ook kwalitatief heel erg goed te zijn! Daarom hebben wij contact met hen opgenomen om te vertellen dat wij graag een touringcar gingen huren bij hen. Om vervolgens naar ons bedrijfsuitje te gaan. Zij reageerden direct enthousiast en hebben nog een aantal vragen gesteld. Zodoende konden zij een precieze offerte gaan maken. En daar zijn wij uiteindelijk mee akkoord gegaan.

Het bedrijfsuitje

Op de dag van het bedrijfsuitje stond Noot Personenvervoer al om het juiste tijdstip op de juiste locatie te wachten. Vervolgens werd iedereen hartelijk welkom geheten en werd er koers gezet naar de eindbestemming. Het viel ons op dat de touringcar ook heel erg luxe was. Precies zoals wij gevraagd hadden. Ook was het vervoer daar naartoe heel erg goed. En verliep alles zoals het hoorde. En dat gold ook voor de terugweg. Wij kunnen Noot Personenvervoer dan ook van harte aanbevelen als je op zoek bent naar een touringcarbedrijf. Mocht jij nog niet overtuigt zijn van Noot, dan raad ik in ieder geval aan om eens een kijkje op hun website te nemen. Of om ook touringcarbedrijven te gaan vergelijken.

Voor meer informatie :