Ik wil
Image default
Dienstverlening

Cadeau zoeken voor afscheid collega

Ik was een cadeau aan het zoeken voor een afscheid collega en ik had dat gekocht bij Jilster! In dit blogje lees je hoe ik Jilster heb gevonden en hoe ik er bij ben gekomen om zo een cadeau uit te kiezen voor mijn collega. Ik heb hem er heel erg blij mee gemaakt en ik raad het bedrijf zeker aan voor een origineel cadeau!

Afscheid collega

Ik had dus een afscheid collega maar we wisten in eerste instantie niet wat we moesten halen en waar we het moesten halen. We hebben een collega bij ons marketingbedrijf en die heeft hier al 10 jaar gewerkt, maar gaat nu jammer genoeg weg. Ik heb er een hele lange tijd mee gewerkt, ik denk zo een 6 jaar en ik kon erg goed met die collega. Om een leuk afscheid te geven ben ik met alle collega’s van de afdeling gaan kijken wat een leuke optie was en waarmee we diegene optimaal konden verrassen. Een van de collega’s had een keer iets gehoord over Jilster over een collega die wegging bij het vorige bedrijf waar ze had gewerkt. We hebben dus even naar die website gekeken en we zagen inderdaad dat we daar een leuk en origineel cadeau konden aanschaffen, namelijk een tijdschrift. Het leek ons in eerste instantie wel een vreemd idee om die collega een tijdschrift te geven maar toen we zagen wat we allemaal konden doen met het tijdschrift vonden we het toch wel een heel leuk idee. We hebben contact gezocht met Jilster en een beetje alle details besproken en de grenzen van wat nog net wel en wat net niet in het tijdschrift kunnen en daar zijn we een heel stuk wijzer van geworden.

Resultaat van het tijdschrift

Het tijdschrift was erg mooi en het resultaat viel zeker niet tegen! We hebben voor onze afscheid collega Jilster gekozen en we hebben er helemaal geen spijt van gehad. We hebben een perfect tijdschrift laten drukken en overhandigd aan onze collega, die het ook zeker waardeerde. Jilster is daarom ook een echte aanrader voor een afscheid collega.

Voor meer informatie :

Gerelateerde artikelen

Een professionele belastingadviseur of accountant nabij Rotterdam

Uw vloerverwarming laten infrezen voor warme voeten

Coach Den Bosch