Ik wil
Image default
Vervoer en transport

Kosten Schiphol Taxi

Kosten Schiphol taxi

Schiphol taxi is goedkoper dan een andere taxi die op Schiphol staat. Dit komt omdat deze taxi’s vaak tarieven gebruiken die vastgesteld zijn aan de hand van de maximum landelijke tarieven.

 

  1. maakt vervoert alleen Schiphol klanten en is daarmee het overgrote deel op de snelweg en heeft Schiphol taximinderlast van de lege kilometers die taxi’s hebben als ze veel en lang op een wachtplaats staan. De Schiphol taxi van ITC-Amsterdam berekent geen instaptarief of wacht tarief.

 

Ook zijn de kosten voor overdag en s ’nachts hetzelfde. Of je dus nu in de middag of in de avond een taxi nodig hebt, je betaalt altijd hetzelfde tarief. Ook is het zo dat je naarmate je verder woont, minder per kilometer betaalt. Zo is het ook voor de mensen in het meest noordelijke gebied van Nederland of meest zuidelijke gebeid van Nederland betaalbaar om een ritje naar Schiphol te maken met de Schiphol taxi. Op de website van Schiphol taxi kun een overzicht vinden met de tarieven per woonplaats.

 

Je betaalt je rit altijd na afloop. Dit kun je doen met een creditcard of gewoon contant. Vooruit betalen is ook mogelijk. Je kunt dan via de bank een overboeking doen. Heb je een retourrit besteld? Ook dan betaal je alleen voor het deel dat je hebt afgelegd. Je retour rit betaal je pas als je er daad werkelijk gebruik van hebt gemaakt.

 

Bestellen gaat als volgt. Je rekent het tarief uit van of naar Schiphol en klikt op bestellen. Vervolgens voer je de gevraagde gegevens in klikt op verzenden. Je ontvang dan direct een automatische bevestiging van je bestelling. Wanneer je bestelling is gecontroleerd ontvang je vervolgens een bevestiging van je bestelling en krijg je alle benodigde informatie.

Voor meer informatie :