Maak kennis met de Gazelle Miss Grace; de perfecte damesfiets

De juiste fiets vinden is best lastig. Iedereen verlangt iets anders van zijn tweewieler, wat de zoektocht natuurlijk bemoeilijkt. Wanneer het op een solide damesfiets aankomt is het toch eigenlijk relatief eenvoudig: de Gazelle Miss Grace is dé ultieme damesfiets. De Gazelle Miss Grace is een lijn van het Oer-Hollandse merk Gazelle, dat al jaren fietsen van hoge kwaliteit produceert – zo ook de Gazelle Miss Grace dus. Deze serie damesfietsen biedt de keuze uit een e-bike en uit twee reguliere fietsen: de Gazelle Miss Grace C7, de Gazelle Miss Grace 7V en de Gazelle Miss Grace N3. Benieuwd wat dit voor een fietsen zijn? Wij leggen dat in deze blog haarfijn uit!

Gazelle Miss Grace elektrisch

Houd jij van comfort en een steuntje in de rug? Dat dacht Gazelle al. Maak kennis met de Gazelle Miss Grace elektrisch: de Gazelle Miss Grace C7 HMB. De Gazelle Miss Grace C7 is van alle gemakken voorzien: Shimano Nexus 7 versnellingen, een dubbele standaard, stuurblokkering, een actieradius van 180 kilometer (!) en nog veel meer. De Gazelle Miss Grace C7 HMB staat zo garant voor comfort en kwaliteit en is beschikbaar in twee kleuren: matzwart en ivoor.

Gazelle Miss Grace 7V en Gazelle Miss Grace N3

Voor degenen die gewoon lekker willen trappen en niet op zoek zijn naar poespas biedt de Gazelle Miss Grace ook een oplossing: de Gazelle Miss Grace 7V en de Gazelle Miss Grace N3. Dit zijn heerlijke transportfietsen van opperbeste kwaliteit. Ze zijn voorzien van een dubbele standaard, versnellingen, ingebouwde lichten en een stevige voordrager. Het verschil tussen de modellen? De Gazelle Miss Grace 7V is nieuwer en luxer dan de Gazelle Miss Grace N3. Toch zijn beide fietsen een topaankoop, vinden wij zelf.

De Gazelle Miss Grace bij Aanbiedingsfiets

De Gazelle Miss Grace serie biedt ultieme damesfietsen aan, vinden wij. Jij ook? Wil je een Gazelle Miss Grace kopen? Dat kan! Kijk dan snel verder in onze webshop. Wij hebben de welbekende Gazelle Miss Grace C7, de Gazelle Miss Grace 7V en de Gazelle Miss Grace N3. Ook hebben we, voor de liefhebber, een speciale rieten mand voor op de voordrager.

https://www.aanbiedingsfiets.nl/