Ik wil
Image default
Sport

Grote keus uit bokshandschoenen, bokszakken en andere vechtsport- en fitnessartikelen

Bij Rumble Store Holland verkopen ze allerlei gespecialiseerde artikelen voor verschillende vechtsporten – zoals kickboksen en boksen – en andere sporten die zich richten op fitness – zoals Crossfit. U kunt er echt van alles kopen wat u nodig heeft om te trainen. Zij verkopen alles van kleding en bokshandschoenen voor in de sportschool en tijdens wedstrijden, tot een bokszak, een halterbank en andere fitnesstoestellen waarmee u thuis een trainingskamer kunt inrichten.

Enorme variatie in prijs en gebruik

De variatie aan producten die ze verkopen is enorm. Veel artikelen voor het boksen worden bijvoorbeeld ook gemaakt door het huismerk Rumble Boxing Gear. Dit merk produceert scherp geprijsde bokshandschoenen, -kleding en een voor u geschikte bokszak die u bij deze winkel kunt kopen. Daarnaast verkopen ze soortgelijke artikelen van topmerken zoals Adidas, Venum, Hayabusa, Booster, King Pro en Muay. U kunt altijd artikelen vinden in verschillende prijscategorieën en voor verschillende niveaus. Zo zijn bokshandschoenen voor professionele boxers soepeler en dunner dan handschoenen voor beginners.

Koop uw producten online óf in de showroom

Het beste aspect van Rumble Store Holland is dat ze hun producten zowel online als in de winkel in Houten verkopen. In de webshop vindt u alle details van de bokshandschoenen, sportkleding, fitnessapparaten en de bokszak die u bij hen kunt kopen. Er staat precies beschreven wat de voor- en nadelen zijn van verschillende producten en voor wie – en welke situatie – ze bedoeld zijn. U kunt de producten die u nodig heeft te allen tijde bestellen en deze worden vervolgens binnen een paar dagen bij u thuis geleverd.

Er is ook een echte winkel

Voor mensen die graag de producten willen proberen en voelen voor ze iets aanschaffen heeft dit bedrijf ook een fysieke winkel. Daar is altijd een expert aanwezig die u kan helpen bij het vinden van precies het juiste product voor uw situatie. U kunt alle producten passen en uitproberen voor u iets koopt. De showroom bevindt zich in Houten.