Ik wil
Image default
Particuliere dienstverlening

Op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Breda?

Het vinden  van een goed ontstoppingsbedrijf in Breda kan echt een kriem zijn. De stad telt meer dan 180.000 inwoners en maar een paar honderd loodgieters en ontstoppingsbedrijven. Die zijn vaak niet beschikbaar en je betaalt natuurlijk ook nog eens de hoofdprijs. Je kunt niet anders want een verstopte afvoer is een ongemak dat je zo snel mogelijk verholpen wilt hebben. Gelukkig zijn er genoeg alternatieven buiten de stad die je snel kunnen helpen.

Bedrijven die in regio’s werken

Veel bedrijven buiten Breda werken in regio’s. bijvoorbeeld West-Brabant en Zeeland. Deze bedrijven kunnen voor een ontstopping in Breda langskomen, ook al zijn ze daar zelf niet gevestigd. Wanneer je belt maak je meteen duidelijk afspraken over eventuele voorrijkosten zodat je precies weet waar je aan toe bent. Een bedrijf dat regionaal opereert heeft vaak voldoende materieel in huis om je dezelfde dag nog te kunnen komen helpen. En dat is wel zo fijn wanneer je spoelbak niet werkt of wanneer je de wc niet door kunt spoelen!

Probeer eerst zelf om de verstopping te verhelpen

Voordat je een bedrijf van buiten af laat komen voor een ontstopping in Breda is het aan te raden om eerst zelf te kijken of je de verstopping kunt verhelpen. Het zou zonde zijn om een bedrijf uit, pak hem beet, Zeeland te laten komen wanneer je het probleem al hebt opgelost voordat ze er zijn. voor een paar euro koop je een plopper waarmee je de afvoer vacuüm kunt trekken. Dit werk vooral goed bij een verstopping die boven in de leiding zit. Bij een wat diepere verstopping kun je een ontstoppingsveer gebruiken alhoewel dit wel een bepaalde mate van techniek vergt. Bij dieper liggende blokkades is het altijd aan te raden om een bedrijf in te schakelen.