Ik wil
Image default
Mode en Kleding

Deze tassen heeft elke man nodig!

Deze tassen heeft elke man nodig!

Sorry voor de generalisatie, maar we vermoeden dat je vader waarschijnlijk klaagde over het aantal tassen dat je moeder had. Terwijl hij overal dezelfde gehavende plunjezak voor gebruikte, nam je moeder veel ruimte in onder in de kledingkast met shoppers, handtassen, clutches en weekendtassen van een merk als Legend. De moeder had desondanks gelijk, als man heb je verschillende soorten tassen nodig, afhankelijk van waar je heen gaat, wat je vervoert en wie je onderweg tegenkomt. Zo kan een heuptas heren geen overbodige luxe zijn, terwijl je de onderstaande tassen zeker nodig hebt als man.

 Sporttas

Of je nu een doorgewinterde lifter bent of voor de eerste keer naar een spinklas gaat, het kan maar al te gemakkelijk zijn om redenen te bedenken om niet te gaan sporten. Dingen die zo triviaal zijn als het niet kunnen vinden van bijpassende sokken, of niet voldoende batterij op je telefoon hebben, kunnen een teken zijn om te stoppen. Dus wat je ook doet, laat een gescheurde, door motten gebeten sporttas niet dienen als een extra excuus om onder je dekbed te blijven. Koop dus beslist een goede sporttas, vooral als je een fervente sporter bent!

 Rugzak

Net als sneakers en baseballpetten is de rugzak een van die eens slordige bijzaken die in het afgelopen decennium overwogen, felbegeerde aankopen zijn geworden. Het is het meest veelzijdige ontwerp op deze lijst, maar ook de enige mannentas waar je mogelijk drie kunt kopen en ze allemaal kunt gebruiken. Afhankelijk van je levensstijl kan het een slimme rugzak zijn voor de zakelijke en informele forens, een robuuste metgezel voor weekendactiviteiten of een trainingsmaatje voor je sportschooluitrusting. Voor een alledaagse rugzak houden verstelbare riemen van luchtgaas alles comfortabel, terwijl alles behalve canvas je spullen, waaronder je pasjeshouder heren, droog houdt.

 Weekendtas

Je kunt niet naar je gehuurde appartement of hotelkamer rijden zonder een obsceen goede weekender opgeborgen in de bagageruimte van je auto. Wat je reisplannen ook zijn, een weekendtas voor heren suggereert een man met smaak en vrije tijd, om nog maar te zwijgen van het praktische als het gaat om het inpakken van voldoende ondergoed. Perfect voor het opbergen van een nette capsulekast en reisbenodigdheden, het hoeft niet onder het bed tussen reizen door te leven. Aan de kleinere kant van de schaal kan een duffel of weekendtas elke dag worden gebruikt als een hybride werk- en sporttas.

 Crossbodytas

Hier is een ongemakkelijke waarheid voor iedereen die denkt dat streetwear gewoon een pretentieuze hype en/of te dure ironie is: de crossbodytas is waarschijnlijk de meest praktische alledaagse herentas op deze lijst. Tenzij je een laptop of fitnessapparatuur bij je hebt, is het accessoire dat voorheen bekend stond als een heuptas perfect voor wat de meesten van ons tegenwoordig dragen: telefoon, sleutels, portemonnee. Het is waar dat, in ieder geval zolang ze nog vers zijn, de crossbodybag voor heren een flits van onverwachtheid aan een outfit toevoegt. Desondanks zijn er genoeg prachtige modellen verkrijgbaar voor mannen, je zult dus zeker een crossbodytas kunnen kopen die goed past bij je stijl.