Ik wil
Image default
Kinderen

Koop nu een nachtlamp van Frozen voor uw (klein)kind

Een nachtlamp van Frozen is het perfecte cadeau voor elke Frozen fan. DaRu-Deals heeft veel verschillende licentieartikelen in huis van de favoriete series of films van uw (klein)kinderen. Denk bijvoorbeeld aan een pyjama van Frozen of bijvoorbeeld een nachtlamp. Zo maakt u de kamer van uw kindje helemaal af. Bekijk ook de andere artikelen van Frozen om de kamer helemaal af te maken. U tovert een glimlach op het gezichtje van uw kleine.

Een nachtlamp van Frozen maakt de nacht minder eng

Een nachtklamp van Frozen zorgt voor net genoeg licht in de duisternis om lekker te slapen. Bekijk daarnaast ook de pyjama van Frozen. Deze pyjama houdt uw kindje s ’nachts lekker warm omdat het gemaakt in met lange mouwen en een lange broek. Hierdoor kan uw kindje de pyjama het hele jaar door dragen zonder het koud te krijgen. De pyjama is gemaakt van zacht materialen zodat uw kindje heerlijk in slaap kan vallen met zachte materialen om hem of haar heen. De favoriete Frozen karakters van uw kleine staan op de nachtlamp maar ook op de pyjama. Al de Frozen artikelen zijn perfecte cadeautjes voor een verjaardag of gewoon zomaar tussendoor. Veras uw kindje en tover een glimlach op zijn of haar gezicht. Het is bijna net zo magisch als de film van Frozen zelf.

Bestel hem snel

Bestel nu snel de pyjama van Frozen en verras uw (klein)kind met het cadeau. DaRu-Deals biedt een gratis verzending aan vanaf 50 euro. Ze bezorgen door heel Nederland en België, maar het is ook mogelijk om een bestelling naar een ander land te verzenden neem dan contact op met het bedrijf. Bij het bedrijf vindt u allerlei artikelen van de series en films dat uw kindje kijkt die een licentie hebben. Bekijk alle artikelen die het bedrijf aanbiedt op de website. Als u voor 15:00 uur besteld wordt het die werkdag nog verzonden.