Ik wil
Image default
Groothandel

Kies voor goede bescherming met een perfect hockeybitje

Tijdens een hockeywedstrijd is een hockeybitje misschien wel het belangrijkste product voor de persoonlijke bescherming. Het is zelfs een verplicht onderdeel. Heb je er geen? Dan mag je ook niet deelnemen aan de wedstrijden. De hockeybal is niet alleen hard, maar wordt ook nog eens enorm hard weggeschoten. Krijg je deze tegen je mond aan? Dan kan de schade aan je gebit en eventueel kaak, niet te overzien zijn. Veiligheid staat altijd voorop bij het sporten. Daarom mag een hockeybitje niet ontbreken. Belangrijk is dat het hockeybitje goed past. Gebitsberschermers.nl heeft een groot assortiment bitjes die perfect aansluiten op jouw gebit.

Altijd een passend hockeybitje

Bij dit bedrijf vindt je zeker een hockeybitje dat je past. Zij bieden verschillende soorten aan. Ze hebben bitjes van uitstekende merken als Venum, Makura en meer. Het maakt niet uit welke maat je hebt, want het hockeybitje van gebitsbeschermers.nl past zich aan aan jouw gebit. Hoe je dit doet? Geen zorgen, je krijgt er een duidelijke gebruiksaanwijzing bij, zodat je precies weet hoe het moet. Het enige waar je rekening mee moet houden? Of je er een voor kinderen tot en met 10 jaar bestelt of voor mensen van 11 jaar en ouder.

Voorkom ook schade met een knarsbitje

Naast een hockeybitje vind je nog meer bij dit bedrijf. Een knarsbitje is een bitje dat je gebit beschermd in je slaap. Merk je dat je ’s nachts vaak tandenknarst? Dan is het aan te raden om een knarsbitje aan te schaffen. Dit bedrijf verkoopt ook deze. En een knarsbitje is op dezelfde manier op maat te vormen naar jouw gebit. Tandenknarsen kan veel schade toebrengen. Je kunt tanden afbreken of scheuren. Dit laatste kan weer leiden tot ontstekingen als je het niet doorhebt. En dat kan leiden tot een wortelkanaalbehandeling. Voorkom de ellende en maak gebruik van een knarsbitje als je tandenknarst.

Bestel de bitjes makkelijk online

Of je nu een hockeybitje of een knarsbitje wilt kopen, bij Gebitsbeschermers.nl bestel je ze gemakkelijk online. Ze leveren vaak binnen 1 of 2 werkdagen. Wil je graag persoonlijk advies over jouw aankoop? Neem dan eens contact op met hun specialisten.