Ik wil
Image default
Groothandel

Diverse aardappelrassen om friet van te maken

In Nederland worden er veel verschillende aardappelrassen gebruikt om friet van te maken. Bij Friet van Beus maken ze ongetwijfeld gebruik van de beste aardappelrassen. Hierdoor geniet u altijd van vers gesneden friet met een heerlijk volle aardappelsmaak. Dit bedrijf is zowel een groothandel voor het leveren van vers gesneden friet als een boerenbedrijf voor het verbouwen van diverse aardappelrassen.

De hoge kwaliteit van de aardappelen wordt altijd gewaarborgd

Bij Friet van Beus hoeft u zich geen zorgen te maken over de kwaliteit van de aardappelrassen om friet van te snijden. De aardappelen worden op hun eigen land verbouwd, gewassen en gesorteerd. Dit gehele proces gebeurt op een efficiënte en secure manier, zodat de aardappelen mooi egaal worden. Het is belangrijk dat de aardappelen niet te vaak vallen en stuiteren, zodat de vorm mooi blijft en er geen lelijke plekken ontstaan. Vervolgens worden de aardappelen gesneden tot verse friet, waar veel horecazaken van genieten. De aardappelen worden niet bewerkt met extra toevoegingen en daarom blijft de aardappelsmaak heel puur. Het is ook mogelijk om de aardappelrassen zelf te snijden tot verse friet. Dit bespaart een hoop geld, maar het kost u wel extra tijd. De heerlijke verse friet wordt gesneden en vacuüm verpakt, zodat u profiteert van een lange houdbaarheid. Het verbouwen van de aardappelen is een echt passie voor dit familiebedrijf en dat proeft u zeker. De aardappelen worden met veel zorg behandelt en zien er altijd egaal uit.

Proef de smaak van vers gesneden friet

Bent u een horecaondernemer of frietliefhebber? Aarzel dan niet om de vers gesneden friet van Friet van Beus te bestellen. Deze groothandel verbouwt de beste aardappelrassen voor het maken van heerlijke friet. Breng een bezoek aan de boerderij om het proces van dichtbij te kunnen zien. Neem contact met ze op voor meer informatie over het bestellen van de verse friet.