Ik wil
Image default
Aanbiedingen

De populairste soorten vaporizers

Als je op zoek bent naar een alternatief voor het roken van tabak, dan is een vaporizer misschien wel iets voor jou. Vaporizers zijn een populaire manier geworden om te genieten van kruiden zonder de giftige stoffen die vrijkomen bij verbranding. Er zijn inmiddels een hoop verschillende soorten vaporizers op de markt. Maar welke moet je nou kiezen? In deze blog bespreken we de populairste soorten vaporizers die verkrijgbaar zijn bij 24high.nl.

 

1. Draagbare vaporizers

Draagbare vaporizers zijn de meest populaire soort vaporizers. Ze zijn gemakkelijk mee te nemen en passen in je broekzak of tas. Als je in je eentje begint of met een paar vrienden, dan zijn draagbare vaporizers een goede keuze. Ze zijn er in verschillende maten en kunnen op batterijen werken. Bovendien zijn dit de goedkopere opties.

 

2. Desktop verdampers

Desktop vaporizers zijn de favoriete keuze van kenners. Als je op zoek bent naar een premium vaporizer ervaring, dan is een desktop vaporizer wat voor jou. De meeste desktop vaporizers hebben een temperatuurregeling, waardoor je de hoeveelheid vocht en smaak kunt aanpassen. Ze zijn wel duurder dan draagbare vaporizers en nemen meer ruimte in beslag.

 

3. Kruidenverdampers

Kruidenvaporizers zijn net iets anders dan de standaard vaporizers. In plaats van e-liquids of concentraten verdampen deze apparaten losse kruiden. Dit zorgt voor een intense smaak en een effectieve manier van verdampen. Kruidenvaporizers zijn vaak van hoge kwaliteit en de desktop apparaten kunnen erg groot en indrukwekkend zijn. 

 

4. Olie-verdampers (concentraat-verdampers)

Concentraat verdampers zijn een nieuwe uitvinding, gericht op het verdampen van oliën. Oliën zijn dikkere substanties die bij hogere temperaturen verhit moeten worden dan droge kruiden. Concentraat vaporizers zijn hiervoor geoptimaliseerd en komen in een verscheidenheid van formaten en vormen, van pen-stijl tot grotere desktop apparaten. Dit is een goede optie voor mensen die alleen geïnteresseerd zijn in het dampen van concentraten.

 

5. Multi-gebruik vaporizers

Wil je alle bovenstaande soorten vaporizers in één apparaat? Dat is mogelijk met een multi-use vaporizer. Dit zijn vaporizers die geschikt zijn voor alle soorten inhoud: droge kruiden, oliën en concentraten. De beste multi-use vaporizers combineren kracht en nauwkeurigheid; ze zijn perfect voor de serieuze vaporizer liefhebber!

 

https://www.24high.nl/