Ik wil
Image default
Groothandel

De groothandel kaas in Nederland met passie

Kaas is een bijzonder product dat in vrijwel ieder winkel verkrijgbaar is, maar heeft u een groothandel kaas in Nederland al eens overwogen? Het zuivelproduct is meer dan simpelweg jong, oud of belegen en verdient de expertise en passie van een specialist. Intercheese Holland is een kaashandelaar met een breed assortiment en is dankzij de jarenlange ervaring een totaalleverancier te noemen. Sinds 1959 levert deze specialist topkwaliteit en de beste service aan alle liefhebbers van diverse soorten kaas. Van binnenlands tot buitenlands: veel varianten zijn bij Intercheese Holland verkrijgbaar.

Blauwader kaas voor op de pizza en feta voor in de salade

Zo zijn er de binnenlandse kaassoorten die de show stelen. Van Boer Berend, Exellentia en Fianco, maar ook van Kavital, Koetshuysch en Maasdam. Zit er een bekende producent voor u tussen? Dankzij de decennia aan ervaring heeft Intercheese Holland de beste kwaliteit kazen en weten de medewerkers u op de juiste manier te informeren. Naast binnenlandse soorten zitten veel buitenlandse kazen in het assortiment van de kaashandelaar. Denk hierbij aan blauwader kazen en verse kazen als feta, mozzarella en mascarpone voor op pizza’s en in pasta’s. Tevens zijn (half)harde en gewassen korstkazen voor op borrelplanken te verkrijgen. Naast bestaande merken biedt Intercheese als groothandel kaas in Nederland eigen kazen aan.

De kaashandelaar die, samen met u, een eigen kaas maakt

Daarmee heeft de kaashandelaar een veelomvattend assortiment, dat bijzonder wordt door de mogelijkheid om, samen met de klant, een eigen kaas te ontwikkelen. U krijgt de mogelijkheid om mee te werken aan smaak, kleur, naam en etiket en ontvangt daarmee een unieke en eigen kaas. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Op de website staan de diverse kazen uitgebreid beschreven en is tevens een bestelling te plaatsen. Heeft u vragen? Eén van de medewerkers staat u via e-mail of telefoon vriendelijk te woord. Intercheese Holland is de groothandel kaas in Nederland die kwaliteit voorop zet.