Ik wil
Image default
Gezondheid

Therapie om emoties te beheersen voor dier, vee en mens

Bach bloesem remedies is een therapie voor het dier, vee en de mens. Het is bedoeld om je emoties te kunnen beheersen, hiervoor zijn verschillende remedies ontwikkeld waaronder Bach en bloesem.

Waar is de bach bloesem remedie goed voor?

Elk diersoort heeft zijn eigen natuurlijke gedrag en behoeftes. En ook hebben dieren net als de mens emoties, en ook de dieren kunnen deze niet altijd goed beheersen. Maar ook kunnen deze emoties overheersend zijn, waardoor ze het leven van een dier kunnen beïnvloeden, zoals angst, onzekerheid en onrust. Met Bach bloesem remedies kun je dit helpen het dier de emoties te laten overwinnen. Deze remedie kan in veel verschillende situaties worden ingezet. Je kunt hierbij denken aan, dieren die onzeker zijn, dieren met een traumatisch verleden, verlegen dieren of dieren die moeite hebben om zich ergens aan te wennen of moeite hebben met het aanpassen aan veranderde situaties. Ditzelfde geld ook bij het vee, dit zit precies hetzelfde in elkaar.

Bach bloesem remedies, het extra steuntje in de rug

Mensen zijn niet altijd helemaal zichzelf, hierbij heb je soms een extra steuntje nodig die je weer in balans kan brengen. Hierbij kun je denken aan gevoelens als angst, bezorgdheid, irritatie of neerslachtigheid en noem maar op. Emoties kunnen een diep effect hebben op ons geestelijke en lichamelijke welzijn. Met behulp van Bach bloesem remedies helpen deze je weer in balans te komen op een zachtaardige manier. Het mooie van de werking van bloesem is dat deze niet de negatieve energie onderdrukken, maar het gedrag juist omzetten tot positieve energie. Er zijn 38 verschillende remedies die specifiek zijn voor emoties en gemoedstoestanden. De 39e remedie, de rescue, is een samenstelling van vijf remedies deze wordt gebruikt in het geval van noodgevallen. Het kan onder andere worden ingezet bij schuldgevoel, twijfels, angsten en gebrek aan energie.

 

Hoe het te werk gaat is vaak dat het eerste consult ongeveer een uur in beslag zal gaan nemen. De consulten hierna zullen variëren tussen de 30 en 45 minuten. Bij het consult ontvang je een flesje waar je maximaal zeven remedies uit kunt halen, vervolgens neem je viermaal per dag, vier druppels uit het gebruiksflesje, je kan het bijvoorbeeld gemakkelijk door je drinken heen druppelen.

Voor meer informatie : https://helenvelthuis.nl/

Gerelateerde artikelen

Hoofdpijnen en het wondermiddel botox

Lees hier hoe je op de beste manier een sapkuur van Sapje kunt volgen

Wat kun je doen om littekens te verminderen?