Ik wil
Image default
Gezondheid

Bruine vlekken op de handen

Misschien heb je er nooit echt bij stil gestaan. Naarmate je ouder wordt komen er meer foutjes in de vorm van vlekken op de huid. In principe is dit heel normaal. Maar toch is het alles behalve mooi. Je wilt natuurlijk mooi en gezond voor de dag komen. In dit artikel zullen wij ons toespitsen op bruine vlekken op de handen. Een irritatie van menig man en vrouw. Gelukkig kun je er wel het nodige aan doen.

Waardoor ontstaan bruine vlekken op de handen?

Naarmate je ouder wordt, neemt het pigment in de huid toe. Mocht je het nog niet weten, pigment ontstaan o.a. Door blootstelling aan straling van de zon. Dit is in principe schadelijk en daardoor raken de pigmentdeeltjes naarmate je ouder wordt in de war. Zodra je ergens een ophoping van pigment hebt is er sprake van een donkere vlek ook wel pigmentvlek genoemd.

Hoe kun je donkere vlekken op de handen voorkomen?

Mogelijk heb je nu al last van hand pigmentvlekken. Toch is het slim om het volgende advies goed op te volgen. Smeer je handpalmen elke dag enkele keren in met een goede SPF factor. Op deze manier zorg je dat het pigment niet wederom erg zal toenemen. Nu is het tijd om te zorgen dat deze huidige vlekken minder zichtbaar worden.

Hoe kun je donker bruine vlekken op de handen verminderen?

Er zijn diverse methodes om handvlekken te verminderen. Echter willen wij de dure laser behandelingen maar meteen overslaan. Ons advies is om Skinlight crème te gebruiken. Je smeert deze crème elke dag 2x op je handen en combineert het met een SPF crème. Je smeert vervolgens door tot je helemaal tevreden bent en de vlekken op je handen nagenoeg verdwenen zijn.

 

Hoe werkt Skinlight eigenlijk?

Goed dat je nog even op deze pagina blijf hangen. Skinlight bevat voedende, verzachtende en verlichtende ingrediënten. Hierdoor zorgt het ervoor de probleemzone langzaam lichter wordt zoals de omliggende gezonde huid. Omdat Skinlight in de vorm komt van een luxieuse en zeer zuinige crème kun je het heel precies aanbrengen.

 

Voor meer informatie : https://www.facebook.com/skinlight.nl