Ik wil
Image default
Geschenken

Verkoop je goud bij Inkoop Goud Gouda

Goud verkopen

Iedereen weet waar men goud kan kopen maar misschien net zo belangrijk is wáár het goud verkopen. 

Zoals u weet is goud veel geld waard en het is logisch dat u graag de beste deal wilt sluiten bij goud verkopen. 

Wij zullen een aantal tips voor u op een rijtje zetten om goud verkopen zo gunstig mogelijk voor u te maken.

Zoek informatie op het internet

Tegenwoordig is iedereen online, niet alleen bij goud kopen maar ook bij goud verkopen. Als u uw oog heeft laten vallen op een firma waar u uw goud kunt verkopen kijkt u dan verder naar:

 

  • Is het een gerenommeerd bedrijf met jarenlange ervaring?
  • Heeft het bedrijf een website met klanten reviews?
  • Kan ik het bedrijf bellen of mailen voor vragen en informatie?

 

Als u ja kunt antwoorden op deze vragen, mag u er van uit gaan dat het bedrijf redelijk transparant is. Een betrouwbaar bedrijf vindt het niet erg om online op vragen antwoord te geven.

 

Bij goud verkopen is het verder ook interessant en veelzeggend om te zien of het bedrijf makkelijk te vinden is online, of hun website er professioneel uit ziet, en of de website makkelijk is in gebruik. 

 

De klanten reviews zijn een belangrijk item om naar te kijken bij goud verkopen. Er zijn meerdere onafhankelijke websites waar men commentaren en reviews kan lezen van klanten die met het bedrijf werken en hebben gewerkt waar u wilt goud verkopen. U kunt door middel van deze sites een goed idee krijgen van de werkwijze en de betrouwbaarheid van de firma die u heeft uitgekozen. 

 

Informatie in uw persoonlijke omgeving

Behalve het onderzoek dat u zelf op internet kunt doen, kunt u ook in uw directe omgeving vragen of mensen ervaring hebben met goud verkopen. Mond-tot-mond reclame is de beste reclame die er is, en als iemand een goede ervaring heeft gehad is dat fijn om te weten. U kunt daarna eventueel uw internet onderzoek hierop richten.

 

Is het makkelijk om bij de firma goud te verkopen?

Hoe duidelijker en transparanter de uitleg op de website van de door u uitgekozen firma, hoe beter het is. Hoe wordt de evaluatie gedaan, hoe kunt u een afspraak boeken, openheid over het geven van koersen, prijzen en commissie.

 

 

Is er een commissie te betalen bij goud verkopen?

Het antwoord is ja. Alle handelaren, en ook juweliers die oud goud innemen, nemen een bepaald percentage als commissie. 

 

 

http://inkoop-goud-gouda.nl