Ik wil
Image default
Eten en drinken

Zoetwaren en chocolade van de groothandel

Bij Klinkers zoetwaren uit Nuth vind u heerlijke lekkernijen voor alle seizoenen en gelegenheden. Het brede assortiment aan zoetwaren en chocolade van de groothandel biedt veel opties voor bedrijven of particulieren. U geeft uw klanten of bezoekers eenvoudig het gevoel dat ze welkom zijn in uw winkel door ze snoep aan te bieden. Natuurlijk heeft het bedrijf ook heerlijke snoepjes om thuis uw voorraadkast mee aan te vullen.

Schepsnoep voor in uw snoepjeswinkel

Klinkers zoetwaren levert ook aan snoep- en speelgoedwinkels. Ze hebben verschillende soorten schepsnoep waar uw klanten hun snoepzakjes mee kunnen vullen. De groothandel heeft unieke opties aan zoetwaren en chocolade die u niet snel in concurrerende snoepwinkels zal zien liggen. Daarnaast kunt u natuurlijk ook kiezen voor de klassiekers van merken als Katja, Frisia en Venco. In de webshop vindt u een leuke variatie aan zakjes die u bij het schepsnoep legt. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor een handig bakje.

Speciale dranken van Amerikaanse merken uitproberen

Naast zoetwaren en chocolade heeft de groothandel nog veel meer zoetigheden te bieden. Zonder een lekker drankje is het feest natuurlijk niet compleet. Daarom bestelt u op de webshop van Klinkers zoetwaren lekkere frisdranken, sappen, energydranken, warme dranken en sportdranken. De meeste dranken worden in blikjes geleverd zodat ze makkelijker koud te houden zijn. Het aanbod zal u verrassen, want er zitten speciale smaken van Amerikaanse merken tussen die in Nederland niet overal verkrijgbaar zijn.

Bestel nu de lekkere chocolade, snoepjes en dranken van de groothandel

Plaats nu uw bestelling bij www.klinkerszoetwaren.shop zodat u de chocolade en zoetwaren binnen enkele dagen op uw adres kan verwachten. Het plaatsen van een bestelling verloopt erg gemakkelijk doordat u via de webshop alle gewenste artikelen in verschillende hoeveelheden in het winkelmandje plaatst. Vervolgens rondt u de bestelling af door te betalen. Bij een bestelling van € 250,- worden de snoepjes gratis bij u bezorgd.