Ik wil
Image default
Eten en drinken

Is sap echt zo goed voor je?

Een sapkuur kopen kan gezond zijn als je ervoor zorgt dat het sap van vers biologisch fruit of verse groenten is. Het drinken van een glas sap kan je een heleboel vitamines, antioxidanten en mineralen geven die je humeur en energie kunnen verbeteren. Mango en spinazie kunnen bijvoorbeeld een supergezonde combinatie zijn voor een sapje, aangezien mango veel vitamine B6 en A bevat, terwijl spinazie weinig calorieën bevat, waardoor het een goede bron van vezels en eiwitten is. Bosbessensap is ook een van de meest populaire sappen. Een bosbes is rijk aan vitamine C en vitamine K, dus dit sap zou het perfecte sap voor je zijn als je je inname wilt verhogen. Sap maken is een van de beste manieren om de voedingsstoffen binnen te krijgen die je lichaam nodig heeft.

 

Voordelen van papajasap

Papaya sap is een rijke bron van provitamine A-carotenoïden, voedingsvezels, vitamine C en foliumzuur. Papaja zaden, pulp en schil bevatten veel fytochemicaliën zoals polyfenolen en lycopeen die goed zijn voor de gezondheid van de huid en het spijsverteringsstelsel. Papaya is een goede optie voor mensen die een dieet volgen, omdat het weinig calorieën bevat en geen ongezond cholesterol bevat. Pulp van Papaya is zacht en verteerbaar en heeft veel oplosbare voedingsvezels die helpen bij een normale voedselbeweging door de darm. Daardoor wordt de kans op constipatie kleiner. Papayasap heeft veel gezonde flavonoïden zoals cryptoxanthin en zeaxanthine die antioxiderende eigenschappen hebben. Deze helpen ons systeem te beschermen tegen vrije radicalen die veroudering en verschillende andere problemen veroorzaken. Vers Papayasap bestaat uit een goede hoeveelheid calcium en kalium. Calcium speelt een zeer belangrijke rol bij de opbouw van botten, terwijl kalium een ​​bestanddeel is van lichaamsvloeistoffen. Kalium helpt bij het beheersen van de bloeddruk en gaat ook de slechte effecten van natrium op ons lichaam tegen. Papaya Fruit is rijk aan veel vitamines van het B-complex, zoals vitamine B-6 en vitamine B-1, die essentieel zijn voor een gezonde stofwisseling.

 

Voeg een booster shot toe aan je dieet programma

Er zijn veel reinigingsregimes beschikbaar als mensen zich realiseren hoe effluent van verschillende bronnen in ons lichaam opstijgt, wat leidt tot uitputting van de energie, ziekte, overgewicht, slapeloosheid, prikkelbaarheid en nog veel erger. Als je een gezondere levensstijl wilt of op een gemakkelijke manier wilt afvallen, zijn sap reinigingen niet genoeg, maar het smoothie-dieet plan is een perfecte manier. Smoothies-dieet biedt je tonnen voeding, eiwitten en vezels om je energiek en fit te houden tot de volgende maaltijd.

Een dag beginnen met ontbijt en smoothies zal je verder helpen je stofwisseling te verhogen, je immuunsysteem te stimuleren en de effecten van veroudering te vertragen. Smoothies hebben allemaal superfood in een blender, wat verandert in een heerlijke en energieke immuunbooster. Immuunversterkende smoothies bevatten ook een hoog gehalte aan fytochemicaliën en voedingsstoffen.