Ik wil
Image default
Eten en drinken

Als echte liefhebber van wijn gaat u het best bestellen bij dit bedrijf in Den Bosch

Drinkt u graag een wijntje op zijn tijd en kunt u echt genieten van de verschillende smaken die er steeds weer te ontdekken zijn? Ga dan vandaag nog kwalitatieve wijn bestellen bij Bell Wines in Den Bosch. Deze online slijterij heeft alleen de beste kwaliteit in wijnen en is voorzien van een wisselend en breed assortiment. Er is dus voor ieder wat wils, van champagneliefhebber tot de rode-wijndrinker die houdt van een stevige smaak. Zelfs de portdrinker wordt hier uitstekend verder geholpen!

Meer informatie over het bedrijf

Bell Wines is ontstaan uit het idee van een ondernemerskoppel in de horeca in Den Bosch. Met een echte passie voor gastvrijheid, lekker eten en goede wijn, hebben zij dé online slijterij opgebouwd. Deze ervaring, opgedaan in Den Bosch, zorgt ervoor dat u alleen wijn krijgt aangeboden en kunt bestellen, die eerst zijn geproefd door een vakkundige inkoper. Hij of zij reist de wereld rond om u de heerlijke smaken te laten proeven, gewoon vanuit het comfort van uw eigen huis! Voor u is het dus heel simpel om de gezelligheid in huis te halen: een goede fles wijn, fijn gezelschap en lekkere hapjes. Zo goed kan het leven zijn! Het begint allemaal door wijn te bestellen bij Bell Wines in Den Bosch.

Leer meer over wijn

Heeft u een grote interesse in wijn? Lees dan de blog op de informatieve website of schrijf u direct in als member! Voor € 25,- mag u uzelf een Bell Wines member noemen. U krijgt hiervoor twee uitnodigingen voor wijnproeverijen per jaar voor terug. Daarnaast bent u als eerst op de hoogte van exclusieve wijn en kunt u deze uiteraard ook direct bestellen bij deze slijterij in Den Bosch. Wilt u liever eerst een bestelling plaatsen? Doe dit dan vandaag nog en ontdek de snelle en zorgvuldige service.