Ik wil
Image default
E-Books

Ethereum minen is niet zo ingewikkeld (TUTORIAL 2018!)

Als je niet zo van de cryptocurrencymining bent, dan is het misschien interessant om jezelf eens te verdiepen in wat Ethereum (ether) nou eigenlijk is. Dat allemaal bespreken we op deze pagina en hopen je zo beter op weg te helpen in de wereld van cryptocurrency mining.

Als je serieus bezig bent met crypto mining, moet je het risico accepteren en de hardware voor het minen van Ethereum zelf aanschaffen. Hoewel minen populair is in de Bitcoin-wereld, kun je ook Ethereum-mining zelf doen. Het is en kan een zeer winstgevende manier van cryptovaluta zijn. Hardware kopen voor het minen van Ethereum kan dus een slimme beslissing zijn, wellicht heb ik nu interesse gewekt en wil je zelf ook beginnen met het minen van crypto. Via het internet kun je hardware vergelijken en naar de koers kijken om eventueel uit te rekenen hoeveel je ongeveer zou gaan verdienen.

De personen die Ethereum minen zorgen ervoor dat het Ethereum netwerk werkt, de transacties die er worden gedaan zijn hier namelijk afhankelijk van

In het begin is het minen van Ethereum wellicht ingewikkeld, wel zijn er vele tutorials te vinden op Youtube (klik hier).

In de meeste gevallen bevat een miningrig vier of meer GPU’s. Het gaat erom dat je bij het kopen van een mininghardware zoveel mogelijk kunt Ethereum kunt minen. Best logisch, hoe beter je hardware – hoe meer Ethereum je zal gaan verdienen. Het is belangrijk dat je een goede moederbord uitkiest die meerdere videokaarten ondersteunt.

Als je aan het minen bent, zorg er dan voor dat je af en toe naar je hardware kijkt, misschien is deze uitgevallen of is er geen internet verbinding meer aanwezig. Als dit het geval is, gaan er voor niets onnodige elektrische kosten verloren.

Voor meer informatie :