Ik wil
Image default
Dienstverlening

Zoek je een makelaar in Rotterdam?

Een huis kopen in Rotterdam of omgeving? Neem contact op met Annemieke Roos. Mevrouw de Aankoopmakelaar, de franchise-organisatie waartoe Annemieke behoort, is al meerdere keren uitgeroepen tot ‘De beste makelaar van Nederland’ en dat is niet voor niets. Laat Annemieke je helpen en de beste prijs voor jouw nieuwe droomhuis realiseren!

Annemieke koopt niet alleen woningen aan in Rotterdam, maar de hele regio, zoals Ridderkerk, Barendrecht, Rhoon, Poortugaal, Hoogvliet, Spijkenisse, Hellevoetsluis, Rockanje en Oostvoorne Annemieke een ervaren makelaar / taxateur en al meer dan 13 jaar actief in de branche.

Annemieke is als specialistische makelaar alleen bezig met de aankoop van woningen en niet met de verkoop. Zo heeft ze geen tegenstrijdige belangen.Ze helpt je met het vinden van dat huis dat nog niet te koop staat, met de stukken van de Vereniging van eigenaar, met het ontdekken van verborgen gebreken en ze onderhandelt voor jou de beste prijs. Zo kijkt ze bijvoorbeeld ook of de gietvloer die in een huis ligt nog jaren meekan of dat die snel aan vervanging toe is.

Huis kopen in Rotterdam of omgeving? Neem contact op met Annemieke Roos. Mevrouw de Aankoopmakelaar Rotterdam!

Voor meer informatie : http://www.mevrouwdeaankoopmakelaar.nl/Rotterdam