Ik wil
Image default
Dienstverlening

Zet je collega(‘s) in het zonnetje met een lief gebaar

Heeft jouw collega of misschien wel je hele team een mooie prestatie geleverd en wil je hem, haar of hen eens goed in de watten leggen? Het kan nog wel eens flink lastig zijn om een leuk cadeau of gebaar voor een collega te verzinnen, zeker wanneer het niet om één persoon, maar bijvoorbeeld om een team gaat. Iedereen heeft toch weer andere hobby’s, voorkeuren, wensen en smaken. Daarom kan het leuk zijn om in plaats van een typisch relatiegeschenk eens écht iets origineels voor jouw collega, team of werknemers te doen in de vorm van een mooi gebaar en ze te verwennen met een luxe ontbijt.

 

Luxe ontbijt bestellen voor jouw collega’s of team

Je kunt nu namelijk een heerlijk luxe ontbijt bestellen via een ontbijtservice. Door een ontbijt te bestellen bij een ontbijtservice kun je jouw collega’s of werknemers verrassen met een heerlijk en enorm uitgebreid ontbijt dat bestaat uit luxe broodjes, verse kazen en vleeswaren, heerlijk vers fruit, een flesje cava of champagne en nog veel meer! Een voorbeeld van een platform waar je een heerlijk ontbijt kunt bestellen is www.ontbijt.nl. Op deze website kun je kiezen uit veel verschillende ontbijtjes, zoals een luxe ontbijt, een zakelijk ontbijt, een vegetarisch ontbijt en nog veel meer.

Zo vind je voor iedereen een passend ontbijt op deze website. Je kunt naast de lekkernijen die standaard in de bepaalde soorten ontbijt inbegrepen zitten ook persoonlijke toevoegingen doen. Je kunt bijvoorbeeld een doosje Merci toevoegen aan het ontbijt en zo je dankbaarheid nog eens extra te laten zien aan jouw collega(‘s) of werknemer(s). Je kunt hier een los ontbijt bestellen voor één persoon, maar ook voor een heerlijk ontbijt voor een grotere groep collega’s of werknemers kun je hier terecht.