Ik wil
Image default
Dienstverlening

Het schoonmaakbedrijf in Hengelo doet het werk erg efficiënt

Je kunt bij het schoonmaakbedrijf in Hengelo kiezen voor diverse soorten diensten. Denk hierbij aan de dagelijkse en de reguliere schoonmaak die zij kunnen uitvoeren, maar daarnaast wordt er ook nog een aparte dienst door hen aangeboden waarbij het sanitair helemaal in acht worden genomen, evenals een dienst waarbij de aandacht wordt gevestigd op de glazen wassen. Wanneer je hebt besloten om het schoonmaakbedrijf in Hengelo te gaan gebruiken voor de schoonmaak van een pand, dan zal er eerst een gesprek plaatsvinden tussen beide partijen waarbij er wordt gekeken naar de wensen en behoeften die de klant heeft. Ben je op zoek naar een bedrijf die alleen maar iedere avond de bureaus van de medewerkers onder handen neemt, of ben je juist op zoek naar een uitgebreidere service. Al deze zaken worden met de klant besproken zodat dit allemaal duidelijk is. 

Behoeften van de klant

Aan de hand van de behoeften van de klant zal er een planning worden opgesteld aan de hand waarvan het schoonmaakbedrijf in Hengelo dan aan de slag kan gaan. Je moet je hierbij voorstellen, dat er hierin zal worden bepaald wanneer er bijvoorbeeld gebruik wordt gemaakt van de dienst waarbij de glazen worden gewassen. Dit zal wat meer incidenteel zijn dan de schoonmaak van de bureaus en de toiletten. Met dit schema hebben beide partijen een goed beeld van de diensten die worden aangeboden en heb je gemakkelijk een planning bij de hand. 

Aan de slag met het juiste personeel

Als dit eenmaal is bepaald gaat het schoonmaakbedrijf in Hengelo aan de slag. Er wordt bepaald hoeveel personeel er voor een pand nodig is. Dit wordt bepaald aan de hand van het schema dat er is gemaakt en de grootte van het pand waar de werkzaamheden in moeten worden verricht. Mocht er iets niet duidelijk zijn, kan er altijd contact met hen worden opgenomen.