Ik wil
Image default
Dienstverlening

Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje Rotterdam is een leuk idee als teamuitje Rotterdam, om te zorgen voor een betere team spirit en een betere sfeer op de werkvloer. Door dan ook te kiezen voor een leuk bedrijfsuitje weet u zeker dat alle medewerkers een leuke tijd hebben, en volgend jaar graag weer een leuk uitje willen doen! Er zijn dan ook ontzettend veel mogelijkheden. Zo kunt u kiezen uit meer dan 100 uitjes in de directe omgeving van Rotterdam. Wij vertellen u een paar aanraders, die zeker weten niet overgeslagen mogen worden!

Het beste bedrijfsuitje Rotterdam

Een bekend tv programma dat u waarschijnlijk wel kent is Jongens tegen de Meisjes. Dit programma is dan ook zeer bekend en in Rotterdam kunt u ervoor kiezen om dit uitje te spelen met werknemers van het bedrijf. Zo worden er verschillende vragenrondes gesteld over allerlei onderwerpen om te kijken of de jongens of de meisjes het meeste weten over diverse onderwerpen. Zo kunt u denken aan verschillende vraagstukken in het verkeer, maar natuurlijk zijn er ook diverse vraagstukken op het gebied van relaties etc. Deze show wordt gegeven door een quizmaster die enthousiast is en veel grapjes maakt. Kortom, ideaal voor een gezellige dag. Daarnaast kunt u kiezen voor een heerlijk diner dat gehouden kan worden in een restaurant naar keuze. Zo is er een groot aanbod van veel verschillende restaurants. Inbegrepen bij dit uitje zijn alle benodigdheden om het spel te kunnen spelen en daarnaast is er uiteraard ook een leuke prijs voor het winnende team. Verder is dit uitje perfect om te boeken om te zorgen voor een betere team spirit en daarnaast kunnen de teams elkaar ook een stuk beter leren kennen.

Een teamuitje Rotterdam

Een ander zeer leuk uitje om te ondernemen is de Kriskras OV Speurtocht door Rotterdam. Wanneer u dan ook graag wilt dat alle werknemers zo veel mogelijk trekpleisters als mogelijk zien in Amsterdam dan is deze speurtocht zeker weten een goede aanrader. U komt namelijk langs alle hotspots van de stad en daarnaast zorgt het openbaar vervoer ervoor dat u snel overal komt. Teams gaan de strijd met elkaar aan op verschillende plekken in Rotterdam. Doordat u op alle leuke plekken in Rotterdam komt kunt u deze meteen bewonderen tijdens een spannende tocht. Tijdens de tocht is er de mogelijkheid om zelf een speurtocht uit te zetten in de omgeving van Rotterdam. Maak gebruik van verschillende treinen, trammen en bussen. Tijdens dit uitje krijgt u een goede begeleiding, en ook is er een prijs voor het winnende team. Een ander voordeel van dit uitje is dat het de hele dag gehouden kan worden en dus kun u helemaal zelf een datum en tijdstip uitkiezen. Bij dit uitje is het ook mogelijk om 1 drankje te consumeren, dat is inbegrepen bij dit uitje. Verder is dit uitje geschikt voor kleine groepen, maar ook voor grote groepen. Bij de speurtocht wordt er gebruik gemaakt van verschillende groepen die zelf zijn in te delen.

Voor meer informatie : https://www.eventspot.nl/bedrijfsfeesten