Ik wil
Image default
Bedrijven

Red uw gebit!

Het gaan naar de tandarts voor kleine ingrepen is voor niemand echt een plezier. En als er dan een grote ingreep moet worden gedaan wordt het meer en meer een vervelende situatie. Maar dat zou niet het gevoel moeten zijn! Met de services van Orfeo kunnen zelfs deze grote ingrepen een stuk minder vervelend worden. Bij Orfeo kliniek kunt u terecht voor chirurgische operaties die betrekking hebben tot uw mond!

Onze kliniek heeft ontzettend veel verschillende takken en mensen die gespecificeerd zijn in hun eigen taak. Zo zijn er chirurgen, assistenten en ook gewone tandartsen. Zo wordt er iets als een kaakcorrectie, waar er op een chirurgische wijze uw kin aangepast wordt. Zo kunt u uw gehele uiterlijk van uw gezicht aanpassen, en met een knapper en beter gezicht de deur uitstappen. De ingrepen duren wellicht wat lang en zijn vaak duur en misschien zelfs pijnlijk. Maar het licht er maar net aan hoe graag u uw uiterlijk wilt veranderen. Een afwijkende kin kan een enorme impact hebben op niet alleen het uiterlijk, maar ook op uw zelfvertrouwen. Wij bij Orfeo vinden dit onnodig dus willen we u graag helpen met deze pittige situatie.

Maar ook voor minder heftige ingrepen zoals bijvoorbeeld extractie kies zijn er medewerkers bij Orfeo die u verder kunnen helpen. Dit zijn ingrepen die veel tandartsen kunnen. Alhoewel, als u al deze ingrepen op de zelfde plek zou kunnen doen bent u wel toch een stuk sneller en gemakkelijker klaar toch? Dus waarom zou u nog moeilijk doen door naar andere en veel verschillende plaatsen te gaan? Juist, dat lijkt toch een heel stuk makkelijker.

mocht u kiezen voor een grote ingreep zoals, al eerder genoemd, een chirurgische ingreep, Dan kunt u altijd eerst een afspraak met ons maken. Dan kunt u een beetje te horen krijgen wat er zou kunnen gebeuren als u met ons in zee gaat. Dan zal er een tijd vrijgemaakt worden zodat u eerst nog een beeld kan krijgen.

Voor meer informatie : https://orfeokliniek.nl/