Ik wil
Image default
Auto’s en Motoren

Rijschool Rotterdam met meer dan 15 jaar ervaring

Iedereen wilt altijd het beste van het beste en waar voor zijn of haar geld. Ook met het behalen van je rijbewijs willen we allemaal ons inschrijven bij de beste rijschool met kwalitatieve rijlessen gegeven door ervaren instructeurs. Voor de Rotterdammers heb ik hierbij een aanrader die al meer dan 15 jaar in de branche werkzaam is als rijschool.

 

Goedkope rijschool

Er wordt over Rijschool Rotterdam gesproken dat het een goedkope rijschool is. Dit kun je ook teruglezen in de meer dan 750 positieve recensies die over hen is geschreven op Google. Rijlessen van kwaliteit hoeft ook niet duur te zijn. Bij demo-opleidingen.nl kun je zien dat de prijzen redelijk goedkoop zijn en dat ze ook meer aanbieden dan de andere rijscholen tegen dezelfde tarieven en zelfs voor minder!

De rijlessen zijn inclusief praktijkexamen van het CBR. Je krijgt ook een theorie opleiding, waarmee slagen voor het theorie-examen zo goed als gegarandeerd is. Ook het theorie-examen is inbegrepen in de lespakketten. De lespakketten kun je afbetalen in termijnen. Hier doet de rijschool totaal niet moeilijk over. De rijschool is erg flexibel, op meerdere vlakken. Je kunt direct beginnen met een gratis proefles. Hierbij wordt er gekeken naar je rijvaardigheid, waarbij een indicatie wordt gemaakt naar het aantal lessen dat je nodig zult hebben om in één keer te kunnen slagen voor je rijbewijs. Zo kun je de lespakket kiezen die het beste bij je past. 

 

Vaste, professionele instructeur

De rijschool maakt het verschil vooral met de instructeurs. Rijschool Rotterdam is een allround rijschool die onder andere rijinstructeur opleiding geeft. Dus met andere woorden, rijinstructeurs opleiden is één van hun taken als rijschool. Daarom hebben zij de beste instructeurs van de héél Zuid-Holland. 

Wanneer je begint met je rijlessen, krijg je een vaste instructeur die jou gaat begeleiden op de weg naar je rijbewijs. Je krijgt een volledige begeleiding van A tot Z. De rijlessen zijn examengericht. Het praktijkexamen van het CBR zal aanvoelen als een herhaling na de lessen bij Rijschool Rotterdam. Dankzij de unieke manier van lesgeven heeft de rijschool een slagingspercentage van 95% weten te behalen. Dit is een hoog slagingspercentage die niet zomaar wordt behaald. Daarom is de rijschool ook een bekend gezicht bij het CBR. Ze zijn er zo zeker van, dat je de mogelijkheid hebt om te kiezen voor 100% slagingsgarantie.

 

Geen wachttijden

Er zijn meerdere rijinstructeurs die iedere dag van de week en zelfs op de avonduren doorwerken, zodat men niet lang hoeft te wachten om hun rijbewijs te kunnen behalen. Er wordt rekening gehouden met dat men bezig  is tijdens de werkdagen en werkuren met een opleiding of baan. Hierdoor zijn er geen wachttijden bij Rijschool Rotterdam en kun je direct starten met een gratis proefles. Ook hebben ze geen moeite met het inplannen van examens en ook daarbij zijn er geen wachttijden.

 

Gerelateerde artikelen

Kapotte auto verkopen

Een auto huren in Limburg

Sloopauto te koop in Amsterdam