Ik wil
Image default
Auto’s en Motoren

Hoe je voor een vast bedrag per maand een Volkswagen Caddy kunt rijden

Vanuit eigen geld een nieuwe Caddy aanschaffen ligt voor veel mensen niet binnen de mogelijkheden. Dan kun je voor een oudere wagen kiezen, maar je kunt ook overwegen om een (bijna) nieuwe Volkswagen te leasen. Een voordeel van leasen is dat je voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto kunt rijden. De Volkswagen Caddy is echter niet van jou. Hij blijft eigendom van de leasemaatschappij waarmee jij de overeenkomst aangaat.

Wat is leasen Eigenlijk is leasen zoiets als huren. Vergelijk het met een huurwoning. Je gaat een contract aan met een woningbouwvereniging en je mag gebruik maken van hun woning voor een vast bedrag per maand. In dat contract staat welke kosten de vereniging voor zijn rekening neemt; bijvoorbeeld het schilderen van de buitenzijde van het huis en stucwerk. Zelf betaal je een klein bedrag voor bijvoorbeeld de buitenverlichting en een glasverzekering. Deze kosten worden meegenomen in de huurprijs. Bij een Volkswagen Caddy leasen gaat het ongeveer hetzelfde. Je gaat een contract aan met een leasemaatschappij (de woningbouwvereniging). Aan hen betaal je een vast bedrag per maand. Hiervoor mag jij de nieuwe Caddy gebruiken, maar de maatschappij blijft eigenaar van de wagen en draait op voor de grote onderhoudskosten.

De overeenkomst In het contract staan naast de gegevens van de maatschappij (de lessor), de klant (lessee) en de Volkswagen Caddy, afspraken over de termijn die je met elkaar aangaat. Deze varieert meestal tussen de 12 en 60 maanden. In sommige gevallen kan dit ook voor onbepaalde tijd zijn.  Verder wordt genoteerd wat de te verwachten kilometers per jaar zullen zijn en welk bedrag moet worden betaald per kilometer wanneer je er meer rijdt. Tot slot een overzicht van inbegrepen kosten en diensten. Denk hierbij aan onderhoud, winterbanden, rente, verzekeringen en vervangend vervoer.

Voor meer informatie : http://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen