Ik wil
Image default
Auto’s en Motoren

Goedkoop auto leasen, een goed idee

Wie graag in een nieuwe auto rijdt, is vrijwel altijd duur uit als hij een voertuig aanschaft. Nieuwe modellen zijn zeer comfortabel en vaak uitgerust met de nieuwste techniek. Dit kost natuurlijk behoorlijk veel geld, dus dit kan veel mensen van aanschaf weerhouden. Er is echter nog een andere optie, je kunt namelijk ook goedkoop auto leasen. Met het leasen van een auto word je weliswaar geen eigenaar van het voertuig, maar desondanks kun je wel degelijk genieten van de voordelen die een lease auto je biedt.

Tijdelijk doch nieuw model

Als je veel waarde hecht aan het rijden in een nieuw model auto is leasen misschien een stuk voordeliger dan de aankoop van een nieuwe auto. Bij het leasen van een auto krijg je altijd het nieuwste model van een bepaald merk geleverd en na de contractuele leaseperiode bestaat bij sommige leasemaatschappij ook de optie tot overname van de auto. De prijs van de auto is dan uiteraard een stuk gunstiger dan wanneer je de auto volledig nieuw zou aanschaffen. Als je uitgekeken bent op de lease auto, lever je de wagen gewoon in en kun je jezelf heroriënteren op een nieuwe wagen. 

Voordeliger ten opzichte van aanschaf

Het leasen van een auto is in veel opzichten voordeliger dan de aanschaf van een nieuwe auto. Wanneer je een nieuwe auto na een bepaalde tijd wilt doorverkopen, levert de auto vaak geen hoog bedrag op. Ook ben je bij een eigen auto zelf verantwoordelijk voor de verzekering, het onderhoud en de wegenbelasting. Als je een auto leaset is de leasemaatschappij hiervoor verantwoordelijk en het grote voordeel is dat deze kosten bij de leasemaatschappij vaak veel goedkoper zijn. Neem de optie om een auto te leasen dus altijd in overweging wanneer je nadenkt over een nieuwe auto.

Voor meer informatie : http://www.goedkoopautoleasendirect.nl/

Gerelateerde artikelen

Het hoeft niet duur te zijn om te parkeren Schiphol

Leuke dingen die je met jouw auto in het weekend kunt doen

Het begin van jou eerste autorijles in Utrecht en omgeving