Ik wil
Image default
Auto’s en Motoren

De lease auto doet zijn intrede in de straat

De lease auto begint een steeds prominentere plaats in te nemen in de straat. Was het voorheen alleen de grote baas of de vertegenwoordiger die in een lease auto reed, tegenwoordig is het bijna meer regel dan uitzondering dat iemand in een lease auto rijdt. Want je kunt nu ook privé een auto leasen en daar kiezen steeds meer mensen voor. Ze kiezen voor het gemak en de zekerheid. Het gemak van geen omkijken hebben naar extra kosten of onverwachte reparaties. De zekerheid dat je weet dat je een vast bedrag per maand moet betalen om in je auto te kunnen rijden.

Geen risico op onverwachte kosten

Het risico op onverwachte kosten is vrijwel nihil wanneer je kiest voor leasen. Een auto leasen betekent immers dat alle kosten zijn inbegrepen in de maandelijkse leaseprijs. Alleen wanneer je een bekeuring krijgt voor te hard rijden of fout parkeren. Maar dat heb je natuurlijk zelf in de hand. Als je je netjes aan alle verkeersregels houdt dan zul je weinig risico lopen. Je weet de komende jaren waar je aan toe bent en dat is natuurlijk wel zo prettig. Wees er alleen wel van verzekerd dat je het contract ook zult uitdienen, want anders word je wel geconfronteerd met extra kosten. De leaseprijs is namelijk gebaseerd op het aantal maanden dat het contract loopt.

Regel nu je nieuwe lease auto online

Zoek nu de beste deal en regel jouw nieuwe lease auto vandaag nog online. Vergelijk de aanbiedingen van de lease maatschappijen en kies de beste deal voor jou. Vraag meerdere offertes aan en wie weet valt er nog wat te onderhandelen, de concurrentie bij lease maatschappijen is tegenwoordig erg groot. Ga voor de beste deal en geniet de komende jaren zorgeloos van jouw nieuwe lease auto

Voor meer informatie : http://www.leaseautocentrale.nl/