Ik wil
Image default
Auto’s en Motoren

6 Tips om de juiste rijschool te kiezen:

6 Tips om de juiste rijschool te kiezen:

Het is belangrijk om altijd eerst te vergelijken. Bekijk de sites die het beste score op Google en vergelijk ze met elkaar. Kijk naar de opties die worden aangeboden en wie en stap voor is.

Wat zijn de belangrijke punten waar je op moet letten?

1- Vaste rijinstructeur. Als je ieder keer een andere rijinstructeur hebt die je les geeft, is het moeilijk om af te stemmen en is het alsof je ieder keer opnieuw begint bij een ander rijschool. Daarom is het erg belangrijk dat je je lessen kunt volgen met een vaste rijinstructeur. 

 

2- Bekijk de reviews die zijn geschreven door de personen die les hebben gevolgd bij de betreffende rijschool. Aan de hand daarvan kan je een goed beeld krijgen van de rijschool en de tevredenheid van de leerlingen die daar hun rijbewijs hebben behaald.

 

3- Bieden ze een gratis proefles aan? Waarom is het belangrijk dat er een proefles wordt aangeboden? Meestal zijn dit de rijscholen die zeker zijn over zichzelf. Tijdens de proefles kan je kennismaken met je (toekomstige) rijinstructeur en een beter inzicht krijgen van hoe het bij de rijschool in zijn werking gaat, hoe de sfeer er is. Als je tevreden bent, kan je beslissen welke pakket je zult nemen. Aan de hand van de gratis proefles kun je zien hoeveel rijlessen je ongeveer nodig zult hebben.

 

4- Hoeveel jaar ervaring heeft de rijschool in het vak? Hoe meer ervaring, hoe beter. Bij een nieuwe rijschool leert de rijschool evenveel als van jou als jij van hem. Leuk voor de rijschool natuurlijk, maar als jij kwaliteit wilt heb jij een rijschool nodig met ervaring. Bij een rijschool met ervaring, zijn de rijlessen meer examengericht en is de kans op slagen hoger.

 

5- Flexibiliteit. Hoe flexibel is de rijschool? Moet je naar de rijschool gaan voor de lessen, of wordt je thuis opgehaald en afgezet? Kan je bijvoorbeeld je lespakket betalen in termijnen? Kan je met je vragen bij je rijinstructeur terecht en zijn ze hier soepel mee?

 

6- Extra’s. Wat voor extra’s worden er aangeboden in vergelijking  met andere rijscholen? Bij Rijschool in Rotterdam krijg je bijvoorbeeld een gratis herexamen als je zakt voor je rijexamen. Daarnaast krijg je een gratis theoriecursus waarmee slagen zo goed als gegarandeerd is. Ook kun je als student profiteren van de studentenkorting.

 

Gerelateerde artikelen

BMW maakt zijn entree in de autowereld door in 1928 de autofabriek in Eisenach over te nemen.

Welke specialist schakelt u in voor de import en export van uw auto?

Renault Clio Estate lease