Ik wil
Image default
Auto’s en Motoren

123-theorie staat voor jou klaar met een snelle auto theoriecursus

Je wilt niets liever dan je rijbewijs halen. Misschien ben je zelfs al lekker aan het lessen. Je kan niet wachten tot je in de auto kunt stappen om heerlijk zelf op pad te gaan en gaat het praktijkexamen met goede moed tegemoet. Helaas is het theorie examen een geheel ander verhaal. Voor veel mensen is dit gedeelte van het behalen van het rijbewijs een flinke uitdaging. Omdat het aan tijd ontbreekt om vele uren boven de leerboeken te hangen, omdat de vragen en lesstof soms lastig te begrijpen zijn of omdat faalangst of examenvrees jou parten speelt.

Gelukkig staat wij van 123-theorie voor je klaar om jou te helpen! En wel met de perfecte oplossing, een lekker snelle theoriecursus. Denk hierbij bijvoorbeeld aan theorie in 1 dag in Den Haag. Met onze theoriecursussen helpen wij jou zo goed dat het jou kan lukken om binnen 1 dag te slagen bij het CBR.

Zonder moeite de lesstof snel in je opnemen

Den Haag is één van de vele plaatsen waar één van onze vakkundige en professionele leraren alle lesstof met jou en andere cursisten doorneemt. Op een zeer heldere manier. Op een manier die voor iedereen bij te houden en duidelijk is. Met een vleugje humor, briljante tips en fijne ezelsbruggetjes leert de leraar jou in een ochtendje werkelijk alle theorie aan. Door de uitstekende uitleg, tips en ezelsbruggetjes neem je de lesstof snel in je op. En ook nog eens makkelijk, het kost je dus niet enorm veel moeite om alle regels, wetten, verkeerssituaties en verkeersborden te onthouden. Op deze manier wordt leren gewoon leuk!

Wedden dat je in 1 dag slaagt

De auto theorie lessen starten om 07.00. Vroeg, ja. Pittig, ja. Maar je hebt het er vast voor over om hier even doorheen te bijten, want het examen dat je die dag gaat halen is natuurlijk wel de ultieme beloning. Daar heb je een ochtendje vroeg opstaan natuurlijk wel voor over. In de middag begeleiden we jou naar het CBR. Doe je best, denk aan wat de leraar jou heeft geleerd en vul rustig jouw antwoorden in. Wedden dat je slaagt!

De unieke 123-theorie theoriecursus is op diverse locaties te volgen. Waarschijnlijk geven we ook een eendaagse theoriecursus bij jou in de buurt. Kijk op onze website voor de diverse mogelijkheden.

https://www.123-theorie.nl/