Ik wil
Image default
Aanbiedingen

Wat u kunt doen om uw huis uit te breiden

De zomer is op komst, dat betekent dat het seizoen van de vakanties er inmiddels bijna is. De zomer is dankzij dit overschot aan vrije tijd een goed moment om eens aan de slag te gaan met je woning. Denk bijvoorbeeld aan het uitbreiden van je tuin of juist een hele makeover de tuin. In deze blog nemen we een kijkje naar de mogelijkheden die er zijn om je tuin deze makeover te geven. Ben jij benieuwd wat jij kan doen om je tuin te upgraden? Lees dan maar snel verder, en kom erachter!

Bouw een tuinhuisje in de tuin om lekker in te zitten
Zelf een tuinhuisje bouwen is erg leuk en gemakkelijker dan je denkt. Na de tijd en moeite in je tuin te steken schep je een echte band met je tuin. Je bent lekker aan het klussen en het resultaat kun je eindeloos van genieten. Dat is natuurlijk geweldig. Maar hoe bouw je dan een tuinhuisje? Je begint met het maken van een schets. Daarna maak je een assessment van wat je aan spullen nodig hebt. Denk aan planken en schroeven. Als dakbedekking kun je het beste kiezen voor EPDM. Het is een licht materiaal en is perfect voor een tuinhuisje. Uiteraard moet je ook ramen in je tuinhuisje zetten. Hiervoor kun je het beste een specialist inschakelen. We wensen je veel succes met het bouwen van je eigen tuinhuisje!

Leg een vlonder aan
Een hele mooie upgrade is het aanleggen van een vlonder. Het geeft je woning een bepaalde charme mee. Het is erg makkelijk. Je kan kiezen voor hout of van steen. Een keramisch parket is hiervoor ook een mooie keuze. Het is dan niet echt een vlonder, maar het is misschien nog wel mooier. Kijk voor uw keramisch parket eens op de site van Regge Tegels en vloeren!

 

https://www.regge-tegels.nl/