Ik wil
Image default
Aanbiedingen

Omheining

Omheining

Maak met een omheining uw omgeving veilig voor uw dieren. Met dank aan het ruime assortiment kunt u uw eigen omheining samen stellen. De omheiningen worden altijd om maat gemaakt, of u nou 20 of 50 schapen heeft. Wij verzorgen bij verschillende particulieren, overheidsinstanties, aannemersbedrijven en natuurorganisaties het hekwerk. Wij garanderen passend hekwerk wat jarenlang meegaat.

Omheining paarden

Of u de paarden nu thuis stalt of bij een ander: het is belangrijk dat de paarden veilig zijn. De paarden zijn dierbaar en moeten goed worden verzorgd. Bij een geschikte omheining is het belangrijk om op meerdere zaken te letten. Ten eerste moet de omheining stevig genoeg zijn. Paarden kunnen wild worden en daardoor willen losbreken. Een stevig hek is dan een must voor de omheining. Daarnaast moet de omheining ook veilig zijn. De paarden moeten zich niet kunnen verwonden aan scherpe stukken van het hek. Het uiterlijk van de omheining is ook niet geheel onbelangrijk. De omheining kan worden afgestemd op uw omgeving.

Omheining honden

Wilt u de honden los laten lopen in uw tuin? Maak dan gebruik van een omheining. De honden kunnen op deze manier vrij rond lopen in de omgeving, maar toch binnen een beperkt terrein. De omheining wordt passend gemaakt voor uw omgeving. U hoeft zich niet langer zorgen te maken om weglopende honden. De kans op ontsnapping wordt veel kleiner door de omheining. Een hondenhek is geschikt voor hondenfokkers, dierenpensions en particulieren.

Omheining schapen

Schapen ziet u overal: het is belangrijk om ze goed te beschermen. Dit kan door middel van een hekwerk. Op deze manier lopen de schapen niet weg en hebben ze toch hun eigen vrijheid. Het hekwerk moet wel aan een aantal eisen voldoen. Het hek moet stevig zijn, zodat de schapen niet door het hek breken. Daarnaast mag er niks uitsteken. De schapen kunnen zich bezeren aan uitsteeksels van het hek. Een schaap kan hierdoor verwondingen oplopen en dat is natuurlijk niet wenselijk.

Meer informatie

Wil jij graag meer weten over hekwerk? Arfman helpt u graag bij het adviseren van uw hekwerk. Bekijk en bespreek de mogelijkheden met ons. U kunt ons bereiken via info@arman.nl of bellen naar 0548-362948. We staan graag voor u klaar.

https://www.arfman.nl