Ik wil
Image default
Zakelijke dienstverlening

Schakel deze specialist in en voorkom brandoverslag bij een brand

Wanneer er een brand ontstaat, wilt u dat deze natuurlijk zo snel mogelijk gedoofd wordt. U wilt natuurlijk niet dat er brandoverslag ontstaat. Brandoverslag is de uitbreiding van brand van de ene ruimte naar de andere ruimte via de buitenlucht. Om ervoor te zorgen dat de brand zich niet uitbreidt, moet uw gebouw onderverdeeld zijn in een aantal (sub)brandcompartimenten. Daarom is het belangrijk om een professionele berekening te laten maken om de veiligheid van u en uw collega’s te waarborgen binnen uw bedrijf.

Laat een goede brandoverslag berekening maken door professionals

Door een goede brandoverslag berekening te laten maken door een ervaren professional wordt beoordeeld of brandwerende voorzieningen noodzakelijk zijn. Natuurlijk kan het ook zijn dat de aanwezige afstand tussen de verschillende openingen voldoende is. De specialisten van RBG hebben jarenlange ervaring op dit gebied. U ontvangt betrouwbaar en deskundig advies over de brandveiligheid van uw pand. Mochten er brandwerende voorzieningen noodzakelijk zijn, dan helpt dit bedrijf u met het besparen van de kosten waar mogelijk.

Een geavanceerde berekening voor een snel en duidelijk overzicht

RBG maakt een geavanceerde berekening voor de brandoverslag bij uw bedrijf voor een snel en duidelijk overzicht. Uw pand moet voldoen aan de WBDBO-eis. Blijkt uit de berekeningen dat uw pand niet voldoet aan deze eis, dan ontvangt u deskundig advies over de mogelijkheden om uiteindelijk wel te voldoen aan de eis. Voor elk raamdeel van uw pand wordt een aparte brandoverslag berekening gemaakt. Op deze manier weet u precies welk gedeelte wel en welk gedeelte eventueel niet voldoet aan de officiële eisen.

Een betrouwbare specialist met jarenlange ervaring

RBG beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van brandveiligheid en heeft de nodige kennis over de regelgeving. Hierdoor ontvangt u deskundig advies op maat voor uw situatie. Wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt over de mogelijkheden, kunt u eenvoudig contact opnemen met de medewerkers van deze specialist.

https://rbg-bv.nl/